Pompeii: Plnohodnotný trailer je venku

Pompeii: Plnohodnotný trailer je venku | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Paul W.S. Anderson předvádí svou chystanou katastrofu v novém traileru a na fotkách.

Ať už si o Paulu W.S. Andersonovi myslíte cokoliv, jedno mu upřít nejde. Jeho nekonečné, až dětinské nadšení je z jeho filmů cítit a na plátně je většinou vidět každý mizerný dolar, který režisér na svůj projekt dostane. To je přesný opak Hercula 3D, dalšího „levnějšího“ blockbusteru s antickou tematikou, který se na jaře chystá do kin. Zatímco Hercules nudí k smrti už v trailerech, Anderson nás nechává na vážkách, zda tentokrát natočí kravinu nebo neskutečně zábavnou kravinu. U něj je to pokaždé buď a nebo. Když už je řeč o rozpočtu, tentokrát dostal režisér 100 milionů dolarů (jeho doposud zdaleka nejvyšší rozpočet) a pořádně si je užil. Místo toho, aby se pokoušel o maximální realističnost, soustředí se na množství, a tak digitální triky možná nevypadají nejlépe, ale volume mají otočené na jedenáct. V trailerech zkáza Pompejí působí srovnatelně s tím, co před pár lety předváděl Roland Emmerich ve snímku 2012. Dole pod trailerem najdete také fotografie, na kterých Kiefer Sutherland vypadá jako Jack Bauer na maškarním a Kit Harrington očividně přiběhl do sopečných plamenů rovnou z hlídky na ledové stěně. Jenže tohle zkrátka není lekce z historie, ale trojrozměrný rock and roll s meči a sandály.

Katastrofický snímek se odehrává ve starověkých Pompejích, těsně před tím než město stihne jeho zkáza. Hrdinou příběhu je otrok Milo (Kit Harington), který sní o vykoupení své svobody a životě s dcerou svého pána (Emily Browning), do níž je tajně zamilovaný. Dívka je ale zaslíbena římskému senátorovi (Kiefer Sutherland), Milo je prodán jinému pánovi a má opustit město. Avšak ve chvíli, kdy Vesuv začne chrlit na Pompeje žhavou lávu, hrdina se rozhodne vrátit pro svou milou, a pro svého nejlepšího přítele (Adewale Akinnuoye-Agbaje), gladiátora, který je nucený bojovat v koloseu v předem prohraných zápasech. Dále hrají Jared Harris, Carrie-Anne Moss a Paz Vega. Do našich kin bude film uveden 20.3. 2014.

Pompeii: Druhý trailer

 

Zdroj obrázků: USA Today

Galerie: 3

Pompeii: Plnohodnotný trailer je venku | Fandíme filmu Pompeii: Plnohodnotný trailer je venku | Fandíme filmu Pompeii: Plnohodnotný trailer je venku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest