Mojave: Oscarový scenárista se vydá do poušťě

Mojave: Oscarový scenárista se vydá do poušťě | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Garrett Hedlund z Trona chce zadusit zlo v sobě samém, ale potká zosobněné zlo ve vyprahlé poušti.

Mohavská poušť či Mojave Desert, je písčito-kamenitá poušť v USA, rozpínající se přes státy Kalifornie, Utah, Nevada a Arizona. Její název pochází od slova Mohave, což byl indiánský kmen, který ji obýval. Do tohoto nehostinného prostředí, zasadil oscarový scénárista William Monahan (Skrytá identita, Království nebeské, Sin City 2), děj svého teprve druhého filmu (první byl Londýnský gangster). Will na snímku pracuje již deset let a teď nastala ta správná doba pro jeho natočení a podle režisérových slov by byla škoda tak dobrý scénář jen prodat.

Film s názvem Mojave je klasické drama. Depresemi trpící umělec Tom (v podání Garretta Hedlunda), utíká před Hollywoodem do pouště, kde místo klidu potkává sobě rovného cvoka, tuláka Jacka (toho hraje Oscar Isaac). A tak se z očistce stane peklo.

Že by něco na způsob rozdvojení osobnosti v Klubu rváčů? Uvidíme. Premiéra bude někdy v příštím roce, a protože k filmu není ještě trailer, musí nám stačit prvních pár fotek.

Zdroj: Empire

Galerie: 3

Mojave: Oscarový scenárista se vydá do poušťě | Fandíme filmu Mojave: Oscarový scenárista se vydá do poušťě | Fandíme filmu Mojave: Oscarový scenárista se vydá do poušťě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest