Some Velvet Morning: Stará láska nerezaví

Some Velvet Morning: Stará láska nerezaví | Fandíme filmu
Alice Eve a Stanley Tucci se čtyři roky neviděli, ale erotické napětí rozhodně nikam nezmizelo. Ochutnejte jejich pošťuchování v prvním traileru.

Když se po čtyřech letech, kdy se neviděli, objeví Fred doslova na prahu domu své bývalé milenky Velvet, chystá se jí sdělit radostnou zprávu. Konečně opustil svou ženu. Dávná láska ale nabídky na oživení románku odmítá a z Fredovy vytrvalé snahy vetřít se k Velvet vzniká posedlost. Tím začíná napínavá a napjatá hra na kočku a na myš a na povrch pomalu vyplouvat temná historie obou milenců.

Film Some Velvet Morning sice už měl premiéru na Tribeca Film Festivalu, oficiálně ale bude do světa vypuštěn až 10.12. letošního roku. Do role režiséra a scénáristy se postavil Neil LaBute, jehož filmografie je přinejmenším pestrá a který si za svůj film Mezi námi muži (1997) odvezl slušnou řádku ocenění a nominací. Do role Freda obsadili spolehlivého Stanley Tucciho, který se v našich kinech objeví už ve čtvrtek coby Caesar Flickerman v Hunger Games 2. V roli Velvet se představí Alice Eve alias Carol ze Star Trek: Do temnoty.

Some Velvet Morning: Trailer

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest