Ghost Busters 3 s Emmou Stone a Jonahem Hillem

Ghost Busters 3 s Emmou Stone a Jonahem Hillem | Fandíme filmu
Taková alternativa je momentálně na stole. Dá se natáčení dalšího dílu kultovní série konečně do pohybu? A jak to bude s původními herci?

Sága pokračuje. Pokud jste optimisti, jistě vás napadlo, že Krotitelé duchů 3 konečně vstupují do produkční fáze, pokud se na svět díváte hledím pesimisty, úvodní věta ve vás evokuje nekončící a v pravidelných cyklech se opakující oživení diskuze o návratu jedné velké legendy na stříbrné plátno. Jako obvykle, pravda je někde uprostřed. Příští rok to bude třicet let od premiéry kultovní hororové komedie, plné nadpřirozených duchů a strašidel.

V Hollywoodu berou výročí vážně. Nezbývá nám než doufat, že aktuální novinky nejsou jenom marketingový tah spojený s blížícími se narozeninami, ale že se věci konečně hýbou z místa. Optimismus můžeme čerpat ze dvou na sobě nezávislých zprávách, které se nedávno objevily v mediích. První je oznámení americké televize NBC, která přišla s tvrzením, že se dlouho očekávaný sequel začne točit na jaře příštího roku v Clevelandu. Na stejném místě se natáčel i nový Kapitán Amerika: Winter Soldier.

Mnohem zajímavěji zní zpráva o tom, že studio Sony nabídlo hlavní herecké role Jonahu Hillovi (Moneyball, Wolf of the Wall Street) a Emmě Stone (Amazing Spider-Man). Dvojice, která prorazila společně s komedií Superbad, rozhodně disponuje komediálním talentem a těžko bychom v současném Hollywoodu našli lepší alternativu. Na druhou stranu je potřeba připomenout, že oba dva dostali pouze nabídku. Nikde není řečeno, že musí role přijmout. Víceméně jistotou je pak návrat Dana Aykroyda, Harolda Ramise a Ernieho Hudsona. Zpátky je i Sigourney Weaver. Bill Murray se pravděpodobně na filmu podílet nebude. Nicméně Aykroyd se nechal slyšet, že pokud změní názor, udělají pro něj ve scénáři prostor.

Pokračování by mělo sledovat osudy dvou mladých studentů (Hill a Stone) z oddělení fyziky na Columbijské univerzitě. Vědecké bádání nás vezme na cestu skrze samotné fyzikální základy našeho světa, tj. čas a prostor. Prováděný výzkum se ovšem vymkne kontrole a začne základy světa ohrožovat. Ve snaze o nápravu je povolán tým Krotitelů duchů. Režírovat by měl opět Ivan Reitman. Co říkáte na potenciální pokračování? Líbila by se vám další cesta do světa nadpřirozena?

Zdroje: Movieweb, wkyc, Schmoes Know

Krotitelé duchů

15.07.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest