Terminátor 5: Možný podtitul

Terminátor 5: Možný podtitul | Fandíme filmu
Doposud jsme film označovali kulatou pětkou. Známe teď plný název?

Tuhle zprávu berte s rezervou, protože nepřišla z žádného oficiálního zdroje, avšak je možné, že se příští Terminátor bude jmenovat Terminator: Genesis, tedy „vznik“, „původ“. Má název nějak směřovat ke skutečnosti, že se děj bude podle posledních dostupných informací odehrávat ještě před prvním Terminátorem, v době Sářina mládí? Nebo to může souviset s nějakým klíčovým momentem v postapokalyptické budoucnosti? S robotem s tváří Arnolda Schwarzeneggera? Název by seděl jak na případný kompletní restart, tak na film, který by odhaloval příčinu všech dosavadních událostí, takže ani v tomhle ohledu o moc moudřejší nejsme.

Zmínku o „Genesis“ přinesl twitter magazínu Production Weekly, který každý týden přináší hollywoodským profesionálům kompletní informační přehledy o momentálně probíhajících filmových a televizních produkcích. Je tedy poměrně zřejmé, že publikace opravdu má své zdroje uvnitř Hollywoodu, na druhou stranu byl tweet pouhou reakcí na starší zprávu serveru Schmoes Know, kam Production Weekly akorát bez jakéhokoliv vysvětlení připojilo podtitul Genesis.

Prozatím o filmu s jistotou můžeme říct, že jej natočí Alan Taylor (Thor 2), v jedné z klíčových rolí se opět objeví Arnold Schwarzenegger, a že premiéra je stanovena na 1.7.2015.

Zdroj: Production Weekly

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest