Noe: První krátká upoutávka je tady

Noe: První krátká upoutávka je tady | Fandíme filmu
Už brzy bude na internet uvolněn první trailer na Noeho, zatím se můžete podívat alespoň na krátký teaser. AKTUALIZOVÁNO o další (delší) preview.

AKTUALIZACE 2: Na konec playlistu přidáváme delší ochutnávku traileru.

AKTUALIZACE: Dolů do galerie přidáváme první plakát, do playlistu další dva kratičké teasery.

Příběh Noeho asi není třeba představovat. Biblický patriarcha dostal seshora echo, že se všemi těmi útěky z ráje, bratrovraždami a pařbami v Sodomě a Gomoře už to lidstvo malinko přehání, takže bude potřeba takový malý reboot. Noe jako jediný sekal latinu (nebo spíš hebrejštinu), a tak mu Hospodin za odměnu na chystanou katastrofickou podívanou dopřál lístky do první řady. Stačilo postavit archu dost velkou na to, aby odolala potopě světa (české povodí by si mělo vzít příklad) a nahnat do ní pár od všech zvířat, která po rituální očistě čekala náročná repopulační úloha.

Stejně tak není potřeba představovat Darrena Aronofskyho, svébytného filmaře, který si nás opojnými obrazy podmanil v takových filmech jako Rekviem za sen nebo Černá labuť. Už v prvním teaseru na Noeho je patrné, že i když Darren do rukou dostal velké hollywoodské peníze, rozhodně se nehodlá nijak podřizovat blockbusterovým standardům a dál bude vyprávět po svém. Pusťte si lehce malickovský teaser a těšte se na plnohodnotný trailer, měl by dorazit zítra odpoledne.

Noe: První teaser


Zdroj plakátu: HeyUguys

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest