Trailer: Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana

Trailer: Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana | Fandíme filmu
Dreamworks už nám představil zlobry, vikingy, mimozemšťany nebo superpadouchy, teď je na řadě geniální pes s adoptivním lidským synkem.

Režisér a producent úspěšných rodinných filmů jako byli Myšák Stuart Little nebo Lví král, Rob Minkoff, do kin pomalu, ale jistě chystá dobrodružný animovaný film Mr. Peabody & Sherman (Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana). Postavám vtiskl život Ted Key, který je stvořil pro animovaný seriál Rocky and His Friends a na scénáři se vyřádil Craig Wright, scenárista, který se podílel na seriálech Six Feet Under nebo Lost, kde působil nejen jako scenárista, ale také jako producent.

Hlavním postavám propůjčili své hlasy Ty Burrell, kterého můžete znát z filmů Černý jestřáb sestřelen, Úsvit mrtvých nebo ze seriálu Modern Family, a Max Charles, jehož hlas vám bude povědomý, pokud sledujete kultovní animovaný seriál Family Guy. Film Mr. Peabody & Sherman se momentálně nachází v post-produkci, premiéra (ve Velké Británii) je prozatím stanovena na 7. února.

Poněkud praštěný příběh, ve kterém distingovaný psí geek Mr. Peabody adoptuje chlapce Shermana, láká nejen na roztomilý animovaný svět. S touhle podivnou dvojicí a jejich strojem času se vydáme na cestu historií, od řeckých vojáků, přes Trójany až po da Vinciho. Už trailer napovídá, že rozhodně nepůjde o film, u kterého by se diváci měli nudit, případně u kterého by se rodiče měli zděšeně chytat za hlavu.

Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana: Trailer

 

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest