Warner chystá obří DC universum napříč platformami

Warner chystá obří DC universum napříč platformami | Fandíme filmu
Alespoň to tvrdí Guillermo Del Toro.

Zdá se vám, že si Warner ukousl velké sousto, když se podle nejnovějších zvěstí snaží do filmu Batman vs. Superman protlačit kromě titulární hrdinů ještě Robina/Nightwinga, Wonder Woman a Flashe? Tak to je jenom začátek přátelé. Server Cinefilos.it na festivalu v Římě zastihl Guillerma del Tora, podle kterého nás čeká celá škála propojených filmů, seriálů a dalších multimédií.

Del Toro pro Warner pozvolna připravuje Justice League Dark, temnou týmovku, ve které by neměli chybět populární antihrdinové, jako jsou John Constantine nebo Swamp Thing. Momentálně se chystá scénář, při jehož psaní je třeba dát velký pozor, aby film zapadl do rozsáhlých plánů studia. Guillermovo přesné vyjádření najdete ve videu na konci článku.

To že se Warner snaží s DC komiksy napodobit úspěch Marvelu, je patrné už delší dobu, ale dosavadní plány doposud ztroskotávaly, když jako jediný slavil úspěch oddělený Batman Christophera Nolana. Novým výchozím bodem sdíleného filmového světa by tak měl být Muž z oceli, který konečně vzbudil potřebný zájem diváků a režisér Zack Snyder a scenárista David S. Goyer tak na něm mohou dál stavět. Doposud jsme věděli o filmu Batman vs. Superman (de facto „Muž z oceli 2“), prakticky hotová věc je Justice League a šušká se o zmíněné Justice League Dark. Velkou šanci na realizaci vlastních filmů mají samozřejmě také jednotliví členové Ligy, jako jsou Wonder Woman, Flash ad.. Jak ale budou na ústřední filmy navazovat další multimédia, to prozatím zůstává otázkou. Warneru prozatím běží pouze televizní seriál Arrow, který sice slaví úspěchy, ale asi by nebylo úplně jednoduché jej dodatečně zakomponovat do světa paralelně vyvíjených celovečerních filmů. Studio zkrátka ještě čeká běh na hodně dlouhou trať, fanoušci DC mohou držet palce.

Guillermo del Toro na festivalu v Římě

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest