Batman vs. Supermna vs. další hrdinové

Batman vs. Supermna vs. další hrdinové | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Další zdroj potvrzuje, že Batmanem a Supermanem hrdinské obsazení příštího DC filmu nekončí.

Před několika dny jsme se dozvěděli, že by se ve filmu prozatimně označovaném jako Batman vs. Superman mohl objevit Robin a už delší dobu se hovoří o účasti Wonder Woman. Teď hollywoodský zpravodaj Variety od svých zákulisních zdrojů zjistil, že se ve filmu opravdu neobjeví jen muž z oceli a temný rytíř, ale rovnou „několik dalších členů Justice League“. Nejčastěji se prý přitom hovoří o Flashovi a právě o Wonder Woman.

Spolu se zmiňovanou zprávou o Robinovi jsme vás informovali, že se o roli Wonder Woman uchází Olga Kurylenko a Variety její jméno uvádí také. Podle serveru studio hledá „vysokou exotickou brunetu s atletickou postavou“, která by sice mohla být Wayneova přítelkyně, ale s největší pravděpodobností je to právě Wonder Woman. Momentálně se prý filmaři rozhodují mezi Olgou Kurylenko, Gal Gadot (Rychle a zběsile 4-6) a Elodie Yung (Jinx z G.I. Joe 2). Ve všech třech případech se bavíme o ženách, které jsou momentálně zapamatovatelné spíš pro svůj vzhled než pro své výkony a herecké ostruhy si teprve musí vydobýt. Což samozřejmě nemusí být apriori špatně, ale prozatím to na roli vrhá určitý nedůvěryhodný stín. Marvel už mnohokrát potvrdil, že dobrý casting dokáže nakopnout i slabší film. Naopak to příliš nefunguje.

Kterou ze tří hereček byste do filmu vybrali vy?

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Batman vs. Supermna vs. další hrdinové | Fandíme filmu Batman vs. Supermna vs. další hrdinové | Fandíme filmu Batman vs. Supermna vs. další hrdinové | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest