I Walk With The Dead má scenáristku

I Walk With The Dead má scenáristku | Fandíme filmu
Temný sexuální thriller Nicolase Windinga Refna se blíží realizaci.

Před dvěma lety jsme vás informovali, že Nicolas Winding Refn, režisér hojně opěvovaného snímku Drive, chystá sexuální thriller s názvem I Walk With The Dead. Tehdy se projekt zdál být velmi vzdálenou záležitostí, teď se věci začaly alespoň mírně hýbat kupředu. Projekt totiž před pár dny našel scenáristu, respektive scenáristku, abychom byli úplně přesní. Tou se stala Polly Stenham, velmi talentovaná anglická dramatička, která již ve svých devatenácti letech zabodovala svou divadelní prvotinou That Face, za kterou získala několik ocenění. Od té doby napsala další dvě hry, a v současné době by mimo jiné měla pracovat i na jejich filmových adaptacích.

Režisér v minulosti prohlásil, že by rád dělal filmy o ženách, ale vždy skončil u mužů, možná z toho důvodu, že o ženách moc psát neumí. Sama scenáristka k tomu pak dodala, že Refn bývá terčem kritiky, protože jeho filmy jsou misogynií a násilné, a proto se obrátil na Polly Stenham, protože chtěl tentokrát napsat něco jiného. O scénáři toho moc neprozradila, pouze řekla, že I Walk With The Dead bude podle ní něco mezi krvavým hororem a psychologickým thrillerem.

Celý projekt by mohl být blíže, než se zdálo, jelikož příští plánovaný Refnův snímek Logan’s Run skončil před nedávnem na neurčitou dobu u ledu, a režisér by tak měl mít ve svém kalendáři prostor. Přesto není jisté, kdy by se mělo začít natáčet, protože zatím není hotový scénář. Jako o představitelce hlavní role se stále spekuluje o Carey Mulligan.

Zdroje: Cinemablend, Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest