Jurassic World: Uvidíme v něm Joshe Brolina?

Jurassic World: Uvidíme v něm Joshe Brolina? | Fandíme filmu
Jurský svět nabírá obsazení a Josh Brolin je jen špičkou ledovce. Kdo všechno bude potravou pro dinosaury? AKTUALIZOVÁNO o dalšího hereckého (skoro) kandidáta.

AKTUALIZACE: Obsazení Jurského parku 4 začíná už teď vypadat poměrně nabitě a mohlo být ještě nabitější. Vedle níže zmíněných herců totiž internetem začalo kolovat také jméno Idrise Elby. Elba je nesmírně talentovaný britský herec, který se proslavil seriálem Luther a v posledních letech mu nejsou cizí ani hollywoodské blockbustery, kde ho většinou vídáme v rolích nejrůznějších vůdčích figur (Prometheus, Pacific Rim). Charismatického šéfa by jistě s přehledem vystřihl i mezi dinosaury, bohužel, Idrisovi mediální zástupci už stačili rozeslat zprávu, že se herec na výlet do Jurského parku nechystá. Jednalo se o pouhý drb.

Kolem Jurassic World se začínají objevovat další zprávy o možném obsazení. S herečkou Bryce Dallas Howard se stále ještě vedou jednání a stejně tomu tak je i v aktuálním případě Joshe Brolina, kterému taktéž na stole přistála nabídka vydat se mezi nebezpečné prehistorické ještěry. Rodák z Kalifornie se u diváků setkává se stále vyšší oblibou a jistě by byl pro dinosauří ságu skvělým přírůstkem. Do další dospělé role se spekuluje o Jakeu Johnsonovi, jehož režisér Colin Trevorrow už obsadil v rok starém Safety Not Guaranteed.

V mladistvých rolích by se měli objevit Nick Robinson z vydařeného The Kings of Summer a Ty Simpkins, který si zahrál v třetím Iron Manovi. Mělo by se jednat o filmové bratry. Nové podrobnosti o příběhu nejsou prozatím známy. Natáčení má začít zkraje příštího roku a premiéra je ohlášena na 12. 6. 2015.

 Zdroje: Slashfilm, Variety, Collider

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest