Fantastická čtyřka hledá herce

Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Fantastická čtyřka se stále odsouvá a tak je spousta času na výběr herců. Kdo by se mohl ve filmu objevit? A kdy se konečně začne natáčet?

Fantastická čtyřka se podle dřívějších zpráv měla touhle dobou už dávno točit, aktuálně se však opět přepisuje scénář a první klapka je v nedohlednu. Podle nejnovějších zpráv by se dokonce mělo začít natáčet až v prvním čtvrtletí roku 2014, a tak má produkce spoustu času na pečlivý casting. Většina jmen, která byla zmiňována dříve, je zřejmě ze hry, stále však platí, že by se jednotlivých úloh měli chopit mladí herci, kterým je mezi dvaceti a třiceti. Jako jediný by mohl mít obsazení jisté Michael B. Jordan, který je pořád ještě zmiňován jako jediný adept na roli Human Torch.

O roli Reeda Richardse (Mr. Fantastic) se podle nejnovějších informací ucházejí Kit Harington (Hra o trůny), Jack O’Connell (seriál Skins) a Miles Teller (Projekt X, Na Šrot, Spectacular Now). O’Connell je ale zřejmě ze hry, protože začátkem příštího roku bude s Angelinou Jolie natáčet její drama Unbroken. Rozhoduje se také o představitelce Sue Storm, alias Invisible Girl. Momentálně se o roli údajně ucházejí Kate Mara (sestra Rooney Mara, prorazila díky seriálu House of Cards) a Saoirse Ronan (Hanna, Pokání), o které se momentálně mluví jako o možné kandidátce snad na všechny role její věkové kategorie. Začátkem roku by tedy klidně mohla být vytížená natáčením nových Star Wars, na které absolvovala konkurz. Jediná postava, kterou článek serveru Variety nezmiňuje, je Thing.

Jednotlivé herce si můžete prohlédnou v galerii v následujícím pořadí: Kit Harington, Jack O’Connell, Miles Teller, Kate Mara, Saoirse Ronan a Michael B. Jordan.

Zdroj: Variety

Galerie: 6

Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu Fantastická čtyřka hledá herce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest