Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací

Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Chris Hemsworth se po výletu do Prahy vrací k nebezpečným záchranným operacím. A co plánují bratři Russoovi dál.

Série Vyproštění (Extraction) na sebe upozornila především výraznými akčními scénami, za něž vděčí režiséru Samovi Hargravemu, původním povoláním kaskadérovi. Loňská dvojka pak měla jistou přidanou hodnotu pro našince, protože se natáčela z podstatné části v Česku.

Už ve druhém filmu bylo patrné, že série nekončí a teď producent Joe Russo (režisér sérií Avengers a Captain America) prozradil, jak pokračují přípravy. Joe potvrdil, že se opět vrací jako scenárista, stejně jako u předchozích dílů. Snímek je ve fázi vývoje a režírovat opět bude Hargrave. V tuhle chvíli jde především o to, aby se našla volná chvíle v nabitém diáři herce Chrise Hemswortha a v tu ránu se může začít točit.

Připomeňme, že v závěru „dvojky“ byli hlavní hrdina Tyler Rake (Hemsworth) a jeho parťačka Nik Khan (Golshifteh Farahani) propuštěni z vězení výměnou za to, že splní nějakou další misi pro tajuplného Alcotta (Idris Elba), který je uvrtal i do jejich poslední šlamastiky. Závěrem loňského roku se objevila zpráva, že se chystá ještě seriálový spin-off, avšak podobně jako u připravované trojky zatím vůbec nevíme, kdy bychom se mohli dočkat a co od projektu čekat. Už v minulosti přitom zaznívalo, že kolem Vyproštění má vzniknout rovnou celý širší svět.

Russo v rozhovoru pro Games Radar krom Extraction hovořil také o dalších projektech, které spolu s bratrem Anthonym chystají. Stále je prý v přípravě pokračování The Gray Mana, ačkoliv ten první v létě 2022 žádné velké halo neudělal a od té doby bylo kolem značky ticho. Aktuálně se v produkční společnosti AGBO, kterou bratři vedou, pracuje na tom, kam Gray Mana dál posunout. Vedle toho se čeká na dokončení scénáře hrané podoby Herkula, jehož Russoovi chystají spolu s režisérem Guyem Ritchiem, a připravují také řádku svých vlastních projektů, které by se v nejbližších letech měly dočkat realizace.

Foto: První Vyproštění

Zdroje: Games Radar, Bloomberg

Galerie: 9

Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu Vyproštění: Trojka je v přípravě, tvůrčí tým se vrací | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest