Stolen Girl: Kate Beckinsale zachraňuje unesenou dceru

Stolen Girl: Kate Beckinsale zachraňuje unesenou dceru | Fandíme filmu
Snímek na motivy skutečných událostí vyšle zoufalou matku hledat unesené dítě na Blízký východ.

Herečce Kate Beckinsale nejsou role v napínavých filmech vůbec cizí. Pokud jde o vyloženě akční role, ty měla v sérii Underworld nebo v Total Recall. V repertoáru ale má i charakternějších thrillerech, jako jsou Prisoner's Daughter nebo Kontraband.

Žánrový mix na ni čeká i v novince Stolen Girl, kde v roce 1993 Maureen Dabbagh (Beckinsale) zažije jednu z nejhorších věcí, jaké se mohou rodiči stát: Unesou jí dceru. Aminu propašoval z USA Maureenin exmanžel Karim. Hrdinka několik let pátrá po dceři neúspěšně sama, až se jí podaří získat kontakt na profesionálního extraktora, zaměřeného právě na únosy dětí. Ten Maureen přislíbí pomoc, pokud se zaváže k tomu, že bude bez výhrad poslouchat jeho pokyny. Společně se jim podaří najít Aminu a Karima v libanonském Bejrútu, ale v tu chvíli na matku čeká nejtěžší rozhodnutí jejího života.

Krom Beckinsale byl do jedné z hlavních rolí obsazen Scott Eastwood (Rychle a zběsile 8, Sebevražedný oddíl). Režíruje James Kent, jenž má za sebou Testament mládí, Zraněná srdce, případně seriály Komplicové či Bílá královna. Scénář napsali Kas Graham a Rebecca Pollock. Snímek vychází ze skutečných událostí. Točit se bude převážně v jižní Itálii, s rozpočtem 26 milionů dolarů.

Titulní foto: Kate Beckinsale v seriálu The Widow

Zdroj: Variety

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest