28 dní poté: Pokračování nabralo zvučné osazení

28 dní poté: Pokračování nabralo zvučné osazení | Fandíme filmu
20th Century Studios
Zobrazit další 3 obrázky
Aaron Taylor-Johnson vede hereckou partu do boje proti zombíkům.

Pokračování zombie hororu 28 dní poté, nazvané 28 Years Later (28 let poté), se pomalu šine k první klapce a před očima se nám začíná skládat obsazení. A to dost zajímavé. Už před časem se objevila informace, že v snímku uvidíme Jodie Comer, herečku známou ze seriálu Na mušce, či z historického filmového dramatu Poslední souboj. Teď zpravodaj Deadline potvrzuje, že Comer v 28 Years Later skutečně vystoupí.

To ale není všechno. Vždy dobře informovaný hollywoodský magazín dále doplňuje, že ve filmu budou vystupovat také Aaron Taylor-Johnson a Ralph Fiennes. Taylor-Johnson bude pro mnohé už navždycky Kick-Ass, později vystupoval třeba v Godzille nebo Tenetu, aktuálně se blíží jeho vystupování v Lovci Kravenovi. Fiennese si okamžitě zařadíte, když si odmyslíte jeho nos, protože pro hromadu diváků to navždy bude lord Voldemort. Krom toho Ralph vystupoval také v posledních bondovkách, v Grandhotelu Budapešť nebo Schindlerově seznamu.

Pořád není potvrzené, v jakém rozsahu se vrací Cillian Murphy. Stoprocentně bude jedním z výkonných producentů, avšak stále se šušká také o tom, že by se mohl opět ukázat jako poslíček Jim z úplně prvního filmu z roku 2002. A stejný zdroj, který před časem jako první přinesl informaci o Jodie Comer také uváděl, že by jednu z rolí mohl dostat Charlie Hunnam. Není vyloučeno, že nakonec opravdu součástí obsazení bude, nicméně v tuto chvíli to spíš vypadá, že s Hunnamem spojovanou roli nakonec získal Taylor-Johnson.

U nikoho z herců nevíme, koho by v chystaném snímku měl hrát nebo o čem by pokračování po letech mělo pojednávat. Chystá se rovnou trilogie nových filmů. Všechny by měl napsat Alex Garland, první část trilogie natočí Danny Boyle, druhou Nia DaCosta, režisér třetího filmu zatím oznámen nebyl.

28 dní poté byl postapokalyptický zombie horror Dannyho Boylea, který vznikl v roce 2002 a odehrával se teprve necelý měsíc po propuknutí "zombie" epidemie. Děj byl zasazený do Británie, kde skupinka přeživších postupně utíkala před nebezpečím až na odříznutý venkov. V závěru filmu zombie začaly umírat hladem a do Británie přilétaly síly NATO. V pokračování 28 týdnů poté se lidé pod vojenskou ochranou snažili znovu osídlit vyčištěné oblasti Británie, avšak kvůli chybě se nákaza opět začala šířit a lidé umírali. V závěru snímku se nákaza rozšířila do kontinentální Evropy.

Titulní foto je ilustrační: 28. dní poté

Zdroje: Deadline

Galerie: 4

28 dní poté: Pokračování nabralo zvučné osazení | Fandíme filmu 28 dní poté: Pokračování nabralo zvučné osazení | Fandíme filmu 28 dní poté: Pokračování nabralo zvučné osazení | Fandíme filmu 28 dní poté: Pokračování nabralo zvučné osazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest