Deadpool & Wolverine: Deadpool má spasit celý filmový svět Marvelu

Deadpool & Wolverine: Deadpool má spasit celý filmový svět Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Novináři viděli deset minut z filmu. Deapdoolovo poslání v mnohoversmíru se začíná odhalovat.

Na filmové výstavě CinemaCon vystoupili společně šéf Marvel Studios Kevin Feige a režisér Shawn Levy, aby představili komiksovou novinku Deadpool & Wolverine. Feige nejdřív mluvil o tom, že je film „ku*va dobrý“ a dodal, že ačkoliv mluví na prezentaci studia Disney, tak smí mluvit sprostě, protože třetí Deadpool bude mládeži nepřístupný, stejně jako byli první dva. Pak už Levy pustil zhruba devítiminutovou ukázku z filmu. Ta nebyla uvolněna online, ale díky přítomným novinářům víme, co nám o snímku odhalila.

Wade Wilson (Ryan Reynolds) žije obyčejným civilním životem. Každý den si přicvakne na hlavu paruku a jde do práce. Prodává auta ve stejné firmě jako jeho kamarád Peter (Rob Delaney). Ten stále tajně sní po tom, že se Wade jednou vrátí k superhrdinskému životu. Dokonce pro tu příležitost schovává Deadpoolův kostým.

Wade ale stále trvá na tom, že superhrdinskou dráhu nechal plavat. Peter ho dovede na jeho oslavu narozenin, kde se potkává se všemi svými přáteli, jak jsme to viděli v prvním teaser traileru. Během oslavy vyjde najevo, že Wade s Vanessou (Morena Baccarin) už spolu z nějaké důvodu nechodí, ale zůstali přáteli. Během oslavy také padne vtípek o tom, že šňupání kokainu je jediná věc, kterou Kevin Feige Deadpoolovi zakázal.

Následně na večírek vtrhnou agenti Time Variance Authority, speciální agentury, která dohlíží na to, aby fungoval správně mnohovesmír. Blíže jsme ji poznali už v seriálu Loki. Agenti Wadea zpacifikují a odnesou na svou základnu mimo čas a prostor. Tam mu Mr. Paradox (Matthew Macfadyen) nejprve vysvětlí, k čemu TVA slouží, na což Deadpool reaguje hláškou, že na třetí díl série je té expozice nějak moc.

V TVA samozřejmě vědí, že Deadpool za pomoci Cableova zařízení cestoval časem a měnil dějiny (zachránil životy svým zabitým blízkým), ale kvůli tomu si jej na kobereček nepozvali. Paradox má pro Deadpoola životní příležitost. Wade má v osudu vepsaný jakýsi vyšší smysl. Zatím není tak docela zřejmé jaký, avšak vypadá to, že někdy v budoucnu by měl „posvátnou linii času“ zachránit před trudným osudem. Pánové pak vtipkují o tom, že posvátná linie času bude potřebovat „pomstít“ („to avenge“), a že všichni budeme žasnout („to marvel“) nad tím, jak to celé bude cinematické.

Wade následně sám sebe označí za Ježíše, čili spasitele Marvel Cinematic Universe a dodá, že chce potkat všechny své varianty, všechna camea, prostě všechno, co k tomu patří. Na obrazovkách Deadpool vidí Captaina Ameriku (Chris Evans), ale také Thora (Chris Hemsworth), který pláče nad jeho mrtvým tělem. Agent Pardox k tomu říká, že to je něco, co se stane ve vzdálené budoucnosti, a že se Wade může stát stát hrdinou mezi hrdiny.

Deadpool souhlasí, že TVA pomůže, vrazí hlavou přímo do kamery a vzkáže do ní, že se Fox může jít bodnout a on jede do Disneylandu. Tenhle segment končí tím, že Dedpool od TVA dostane nový superhrdinský kostým, dokonce doplněný adamantiovými katanami.

Závěr videa potom byla akční montáž, z větší části složená ze záběrů, které jsme viděli v prvním teaser traileru. V úplném závěru spolu sedí Deadpool a Wolverine (Hugh Jackman) v autě a Wade si dělá legraci z parťákova kostýmu.

Online se objevil drb, že spolu s premiérou Království Planety opic bude zveřejněn nový trailer, tak třeba některé z popisovaných záběrů uvidíme o druhém květnovém týdnu v nové upoutávce.

Scénář napsali Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells a Shawn Levy. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni a Matthew Macfadyen. Datum premiéry je stanoveno na 25. července 2024.

Foto: Marvel Studios

Zdroje: Slashfilm, Collider, Deadline, CBM, Discussing Film, Gizmodo

Galerie: 3

Deadpool & Wolverine: Deadpool má spasit celý filmový svět Marvelu | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Deadpool má spasit celý filmový svět Marvelu | Fandíme filmu Deadpool & Wolverine: Deadpool má spasit celý filmový svět Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest