Supergirl: Woman of Tomorrow - Supermanova sestřenice našla režiséra

Supergirl: Woman of Tomorrow - Supermanova sestřenice našla režiséra | Fandíme filmu
Warner Bros.
Natáčení dalšího filmu z nového světa DC je na dohled.

V lednu byla do role nové Supergirl obsazena Milly Alcock, která se v roli poprvé představí už ve snímku Superman. Teď se dozvídáme, kdo by měl natočit její samostatný film. Úkolu se má zhostit Craig Gillespie. Ještě se jedná o smlouvě, ale pokud se obě strany dohodnou na podmínkách spolupráce, může Craig začít s přípravami.

Z Gillespieho se během let vyprofiloval tak trochu specialista na výrazné ženské figury, když přinesl filmy Já, Tonya, Cruella či seriál Pam a Tommy. Naposledy jsme od něj mohli loni vidět Peníze těch tupců, kde s komediálním nadhledem rozebral skutečný případ drobných investorů, kteří dokázali zatopit profíkům z Wall Street. Natáčení snímku Supergirl: Woman of Tomorrow má začít ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku, až DC Studios dokončí Supermana. To by mohlo signalizovat, že Supergirl bude druhý film, který nedávno reorganizované studio uvede do kin. Superman má premiéru ohlášenou na červenec 2025.

Supergirl: Woman of Tomorrow se inspiruje komiksovou sérií Toma Kinga, v níž se Supergirl vydává spou se psem Kryptem a jednou malou holkou na vesmírnou cestu za pomstou. Podle vyjádření Gunna a Safrana je v novém DC univerzu rozdíl mezi Supermanem a Supergril v tom, že zatímco Kal-El byl jako nemluvně vyslaný na Zemi, kde jej vychovali milující rodiče, jeho sestřenice Kara Zor-El strávila prvních čtrnáct let na kamenitém odštěpku zničené planety Krypton, kde sledovala, jak všichni kolem ní umírají nebo jsou přímo vraždění. Tahle verze Supergirl je tedy mnohem drsnější. Hlavní roli hraje Milly Alcock, scénář píše Ana Nogueira. Režírovat má Craig Gillespie, produkují James Gunn a Peter Safran.

Titulní foto je ilustrační, ze snímku The Flash

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest