Opičí muž klepe na dveře kin a sází další vymazlený trailer

Opičí muž klepe na dveře kin a sází další vymazlený trailer | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Rvačka v luxusním klubu je nejen intenzivní, ale i krásně výtvarně zpracovaná.

Milovníci choreograficky pestré kontaktní akce už jistě netrpělivě vyhlížejí tento čtvrtek, kdy do našich kin dorazí novinka Opičí muž (Monkey Man). V té se Dev Patel mstí odporně bohatému parchantovi, který při honbě za mamonem neváhal zničit jeho rodinu.

 

Předchozí trailery naznačily, že dvě velké akční scény nás čekají v restaurační kuchyni a v honosném klubu s barem. V dosavadních upoutávkách často byly hvězdou scény z kuchyně, tentokrát přichází ke slovu klub. V přepychovém prostředí vypadají rvačky hlavního hrdiny s nepřáteli skvěle a je při nich hodně cítit, jak jednotlivé údery bolí. Sekvence točená proti prosvícené barové stěně potom napovídá, že si tvůrci nevyhráli jen s choreografií, snímáním a intenzitou, ale také s výtvarným pojednáním jednotlivých obrazů.

Akční thiller Opičí muž (Monkey Man) pojednává o osamělém muži (Dev Patel), který touží po pomstě. Tu míří proti zkorumpovaným prominentům, kteří zavraždili jeho matku a systematicky ubližují chudým a bezmocným. Děj je zasazený do Indie, kde bezejmenný hlavní hrdina (přezdívaný „Kluk“) vydělává své mrzké živobytí, když se večer co večer nechá s gorilí maskou na tváři zmlátit v nelegálních zápasech populárnějšími bojovníky. Léta se v něm hromadí hněv, až jednoho dne přichází na to, jak tajně proniknout mezi zkorumpovanou městskou smetánku. Trauma z dětství v něm nadále kypí, až nakonec svýma podivně zjizvenýma rukama vykoná odplatu vůči lidem, kteří jej připravili o všechno. Snímek je inspirovaný legendou o Hanumanovi, ikonickém ztělesnění odvahy a síly.

Dále hrají Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher a Makarand Deshpande. Patel krom ztvárnění hlavní role režíruje a je spoluautorem scénáře. Ten spolu s ním napsali Paul Angunawela a John Collee. Produkuje Jordan Peele. Datum české premiéry je stanoveno na 4. dubna.

Podklady a foto: Universal Pictures

 

Galerie: 4

Opičí muž klepe na dveře kin a sází další vymazlený trailer | Fandíme filmu Opičí muž klepe na dveře kin a sází další vymazlený trailer | Fandíme filmu Opičí muž klepe na dveře kin a sází další vymazlený trailer | Fandíme filmu Opičí muž klepe na dveře kin a sází další vymazlený trailer | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest