The Monster Is Coming: Obří luskoun rozsévá zkázu

The Monster Is Coming: Obří luskoun rozsévá zkázu | Fandíme filmu
Youku
Zobrazit další 3 obrázky
Zmutovaná zvířata v novém katastrofickém bijáku ničí vše, co jim přijde do cesty. Pusťte si prvních 8 minut filmu.

Čínská kinematografie nemá mezinárodně kdovíjaký zvuk, ale jestli jsou na něco v Říši středu specialisté, tak na destrukci. Většina katastrofických, dystopických a monster bijáků má menší rozpočet, než by potřebovala, ale vynahrazují to šílenou nespoutaností. Včera jsme vám představili Anakondu, dnes se podíváme na The Monster Is Coming (Příšera přichází).

Luskouny většina z nás bude znát jako ta zvířata, u nichž se před pár lety spekulovalo o tom, zda náhodou nejsou tím živočišným druhem, z něhož se přenesl covid-19 na člověka. V tomhle případě představují luskouni trochu jiný problém. Jejich zmutované obří verze ničí vše, na co přijdou. Pokoušel se snad někdo z filmařů o skrytý komentář? To je asi ve finále jedno, tady jde opravdu primárně o tu destrukci.

Děj The Monster Is Coming je zasazený na uměle vytvořený Kaos Island, který má krásné prostředí a bohaté přírodní zdroje. Je to poslední neposkvrněné území určené k životu vzácných druhů. Jedna firma tu však nešťastnou náhodou ztratí při transportu svá dvě geneticky zmutovaná monstra, která začnou řádit. Co je horší, jedno z monster unese dceru vědce, který měl incident vyšetřit. Záhy navíc vědec zjišťuje, že jsou monstra nějakým způsobem napojená na jeho exmanželku. Začíná snaha o záchranu dcery, zadržení monster a vyšetření větší konspirace, která celou situaci obestírá.

Zveřejněný trailer potvrzuje, že i tady platí, že měli filmaři míň peněz, než by potřebovalo množství triků, s nimiž pracují. Nicméně jestli vám v monster béčkách záleží víc na ujetosti než na realistických šupinách příšerek, nemusí to nutně vadit. Krom traileru bylo zveřejněno také úvodních osm minut filmu. Film nabízí služba Youku.

Režíruje Liu Bojun, scénář napsali Jiang Longfei a Chen Chen. V hlavních rolích hrají Leo Ao, Jing Su, Norman Chu, Zhang Haocheng, Hu Bin a Yang Qingqian.

Podklady a foto: Youku

Galerie: 4

The Monster Is Coming: Obří luskoun rozsévá zkázu | Fandíme filmu The Monster Is Coming: Obří luskoun rozsévá zkázu | Fandíme filmu The Monster Is Coming: Obří luskoun rozsévá zkázu | Fandíme filmu The Monster Is Coming: Obří luskoun rozsévá zkázu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest