Na nože: Letos vznikne už třetí detektivka s Danielem Craigem

Na nože: Letos vznikne už třetí detektivka s Danielem Craigem | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Benoit Blanc se vrátí, aby vyšetřil další zapeklitou záhadu. Režisér Johnson připravuje také další filmy.

Viděli jsme už dva případy slovutného detektiva Benoita Blanca – Na nože a Glass Onion. V obou snímcích ztvárnil hlavní roli Daniel Craig, oba napsal a natočil Rian Johnson. Po úspěchu prvního filmu zakoupil Netflix práva na další dva díly. Bylo tak zřejmé, že po Glass Onion přijde další případ, jen nebylo známo, kdy to bude.

Teď konečně víme o něco málo víc. Magazín Deadline v širší zprávě o filmařských aktivitách Riana Johnsona odhalil, že už je třetí „Na nože“ snímek v přípravě a natáčet se má později během letošního roku. Jasné je zatím prakticky jen to, že se vrátí Daniel Craig jako detektiv Blanc. V minulosti Johnson uváděl, že chce, aby každý film fungoval jako uzavřený samostatný příběh, jako vlastní detektivní případ. Neměli bychom tedy počítat s žádným dalším hercem (postavou) z předchozích snímků. Pakliže se bude natáčet letos, film nejspíš uvidíme v příštím roce, tedy tři roky po tom předchozím.

V článku, kde Deadline o Na nože 3 informoval, se píše především o Johnsonově novém partnerství se studiem Warner Bros. Pro ten jeho produkční firma T-Street připraví dva nové filmy. Ty potenciálně Johnson může sám natočit nebo je pouze produkovat. Zřejmě půjde o celovečerní snímky určené pro distribuci v kinech.

Titulní foto je ilustrační, z prvního filmu Na nože

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Na nože: Letos vznikne už třetí detektivka s Danielem Craigem | Fandíme filmu Na nože: Letos vznikne už třetí detektivka s Danielem Craigem | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest