The Man with The Bag: Schwarzenegger s dalším hromotlukem zachraňují Vánoce

The Man with The Bag: Schwarzenegger s dalším hromotlukem zachraňují Vánoce | Fandíme filmu
20th Century Fox
Z Arnolda bude na stará kolena Santa Claus.

Když se řeknou Vánoce a Arnold Schwarzenegger, vzpomene si většina pamětníků devadesátek na Rolničky kam se podíváš. Hláška „Santa umí, Batman čumí“ řadě z nás zůstala ve slovníku dodnes, ale jinak to tenkrát nebylo nic, čím by se chtěl Arnie ve své filmografii chlubit. Napravit si může svou vánoční reputaci ve snímku The Man with the Bag (zhruba „Muž s pytlem“).

V rodinné vánoční komedii Santovi ukradnou jeho magický pytel. Rozhodne se o pomoc požádat Vance, který býval na jeho seznamu zlobivých. Je to bývalý zloděj, který se polepšil a teď souhlasí s tím, že Santovi pomůže jeho kouzelný vak získat zpět. Aby zachránili Vánoce, musejí Vance, jeho dcera, Santa a parta elfů provést tu nejodvážnější loupež všech dob.

Vypadá to, že Arnie by měl hrát Santu Clause. Bude to jeho první filmová role od roku 2019, od té doby jsme ho mohli vidět jen v reklamách a seriálech. Druhou obsazenou hvězdou je Alan Ritchson, který by klidně mohl hrát Arnoldova syna – je to vysoký, ramenatý svalovec, který pravidelně hraje drsňáky. Aktuálně jej diváci znají jako Reachera, z Titans nebo třeba z Rychle a zběsile 10. U Alana očekáváme, že bude hrát Vance.

Film zrežíruje Adam Shankman (Dudlíkátor, Hairspray, Rock of Ages), scénář napsal Alan Rice (Jenom Ty, Nerovná partie). Natáčení má začít ještě letos.

Foto je ilustrační, Schwarzenegger v Rolničky kam se podíváš.

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest