The Epiphany: Sylvester Stallone hledá sériového vraha

The Epiphany: Sylvester Stallone hledá sériového vraha | Fandíme filmu
Lionsgate
Namísto svalů musí Sly zapnout především mozek, aby vypátral nábožensky motivovaného zabijáka.

Prvotřídní akční hvězda Sylvester Stallone nedopřává fanouškům zrovna nejhezčí roky. Na nějaké větší rvačky už je 77 letech asi přeci jen pozdě. Creed už o Rockyho služby nestojí, v Expendables byl otec zakladatel odsunutý na druhou kolej. Namísto herectví Sly nejvíc pracovního času tráví plytkou reality show Rodina Stallonových, která nemá ani pořádný bulvární náboj, ani dokumentárně hluboký vhled do života rodiny filmové hvězdy. Když pomineme štěky v komiksovkách, tak za řeč stojí jen seriál Král Tulsy, kde Sly konečně dostává prostor k tomu, co odpovídá jeho věku a schopnostem: Předvádí charakterní drama z drsného kriminálního prostředí.

Vzhledem k tomu ohlášený film The Epiphany (Zjevení) zní jako další krok správným směrem. Sylvester nebude se slzou vzpomínat na časy Ramba, ale ztvární ošlehaného detektivního vyšetřovatele. Děj je zasazený do Filadelfie, kde už Slyův hrdina nemá daleko do důchodu. Čeká však na něj ještě jeden zapeklitý případ. V ulicích města řádí sériový vrah, který je přesvědčený o tom, že vykonává dílo boží. Ve vyšetřování detektivovi pomůžou mladší kolega a bývalý kněz.

Režíruje William Eubank (Pod vodou, Land of Bad, Paranormal Activity: Next of Kin), tudíž není od věci očekávat, že vyšetřování bude mít mrazivý nádech. Scénář napsali Katie Lovejoy (seriál Drákula) a Russell Sommer. Stallone je jedním z producentů filmu. Točit se bude letos v létě přímo v americké Filadelfii.

Titulní foto je ilustrační, Sylvester Stallone ve filmu Stopa do minulosti

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest