Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru

Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu
Falling Forward Films
Zobrazit dalších 5 obrázků
Tom „Draco Malfoy“ Felton sleduje, jak se mu manželka proměňuje před očima. Pusťte si trailer.

Pro spoustu diváků už bude Tom Felton navždy Draco Malfoy z Harryho Pottera. Nicméně jeho kariéra pokračovala. Nenápadně, ale přece. Hrál v seriálech Flash a Origin a čas od času se objevil v nějakém filmu. Tím nejnovějším je paranoidní thriller Some Other Woman (zhruba „Nějaká cizí žena“).

Eve odjíždí spolu s mužem do tropického ráje, kde mají strávit pár měsíců kvůli manželovým (Felton) pracovním povinnostem. Měsíce se ale najednou mění v roky, Eve se postupně musí vzdát svých vlastních životních cílů a ostrov se jí začíná dostávat pod kůži. Z ničeho nic se objeví zvláštní žena, která Eve začne kousek po kousku krást pod rukama její vlastní život. Po chvíli už si hrdinka není vůbec jistá, co je skutečné a co jen výplod její mysli.

Eve ztvárnila Amanda Crew, nejlépe známá asi ze seriálu Silicon Valley. Jako tajemná žena vystupuje Ashley Greene (Pan Am, Darebák). Snímek natočil Joel David Moore, jehož budete znát hlavně jako herce, například jako Norma z filmové série Avatar.

Recenze snímku jsou rozpolcené, kdy kritici často zmiňují, že jednotlivé situace a motivy jsou zpracované dobře, ale nejsou si tak docela jistí, jestli to všechno nakonec do sebe zapadá. Premiéra na VOD je teprve v přípravě, prozatím si tedy můžete pustit alespoň trailer:

Poklady a foto: Falling Forward Films

Galerie: 6

Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu Some Other Woman: Cizí žena krade hrdince život v paranoidním thrilleru | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest