Scar Tissue: Zpěvák Red Hot Chili Peppers dostane film

Scar Tissue: Zpěvák Red Hot Chili Peppers dostane film | Fandíme filmu
Sphere
Drogové dětství i divoká muzikantská léta Anthonyho Kiedise se dočkají zfilmování.

Životopisy v Hollywoodu frčí – známá osobnost často dokáže dopředu přitáhnout značnou pozornost. Pokud je navíc předmětem vyprávění hvězda šoubyznysu, je většinou postaráno o spoustu pikantních historek. Rozhodně to platí v případě Antonyho Kiedise, frontmana kapely Red Hot Chili Peppers. Známého třeba tím, že vystupoval nahý, pouze s ponožkou na přirození.

Chystaný snímek Scar Tissue vychází ze stejnojmenné autobiografie, kterou napsal Kiedis spolu s Larrym Slomanem. První vydání bylo publikováno v roce 2004. Ta pozdější sice obsahovala nějaké drobné úpravy, ale hlavní text končí nějakou dobu po přelomu letopočtu, zhruba v době, kdy Peppers vydávají desku By the Way.

Anthony v knize poměrně otevřeně popisuje své dospívání v Kalifornii, kde už v útlém věku byl vystavený sexu, drogám a rock and rollu. Často dokonce vlastním otcem, který drogy dealoval. Zhruba ve dvaceti Kiedis spoluzakládal kapelu Red Hot Chili Peppers, která vyrostla z místní skejťácké a punkové scény. Postupně přidávala vlivy z funku, rapu či klasického rocku a utvářela zvuk, jenž je s kapelou po celé roky spojován a proslavil ji po celém světě. Kniha dál mapuje úspěchy a pády kapely, stejně jako Kiedisův vlastní osobní život a problémy s drogami.

Chystaný snímek produkují Kiedis, Brian Grazer (Čistá duše, Apollo 13, 24 hodin, Šifra mistra Leonarda, 8. míle, The Doors…) a Guy Oseary. Projekt zatím nemá scenáristu nebo režiséra. V minulosti už byla kniha několikrát málem zpracována jako seriál, ale nakonec to nikdy nevyšlo. Tak uvidíme, jestli to filmová verze dotáhne do konce.

Titulní foto: Knižní předloha

Zroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest