This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti

This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu
Amazon Prime Video
Zobrazit dalších 7 obrázků
Zpěvačka ve fiktivním filmu rekapituluje svůj život, skrze fantaskní trikové vyprávění.

Jennifer Lopez je úspěšná zpěvačka a herečka, již můžete znát z filmů jako Anakonda, Zakázané ovoce, Cela, Svatby podle Mary, Krásná pokojská nebo Zlatokopky. Teď obě své kariéry zkombinovala v chystané novince This Is Me...Now. Snímek vychází souběžně pojmenovanou hudební deskou, jež je zároveň pro zpěvačku její první po deseti letech.

Celovečerní, příběhový snímek mát být jakýmsi meta-převyprávěním zpěvaččina života a to primárně skrze prisma lásky. V mytologickém příběhu na diváky čekají láska, hojení duše, famózní kostýmy, stylová choreografie a hvězdní hosté. To vše při snaze odhalit Jennieřin příběh a nezdolnost jejího srdce.

Film se údajně připravoval 20 let. Deska s ním spojená je jakousi soudobou odpovědí na album This Is Me... Then z roku 2002, kde taktéž byla Lopez hodně osobní.

Spoluautory scénáře jsou Lopez a Matt Walton. Režíroval Dave Meyers, autor především řady videoklipů. Krom Lopez v ústřední úloze vystupují ve vedlejších rolí například Ben Affleck, Trevor Noah, Kim Petras, Sofia Vergara nebo Keke Palmer.

V traileru film do značné míry působí právě jako hudební videoklip, když se často mění scény a realita se střídá s fantaskními výjevy. Nechybí taneční (muzikálová) čísla, v jednu chvíli se řeší, zda není Lopez závislá na sexu. Repliky jsou nicméně vrchol kýče a zatím těžko říct, zda stylistická, žánrová i narativní rozmanitost budou působit jako něco zajímavého, nebo spíš jako změť výjevů naházených bez ladu a skladu.

Novinka vychází na Amazon Prime Video 16. února. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky.

Podklady a foto: Amazon Prime Video

Galerie: 8

This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu This Is Me…Now: Velkofilm o Jennifer Lopez je plný magie, fantazie, lásky a závislosti | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest