Terminátor 5: Vstane Sarah Connor z mrtvých?

Terminátor 5: Vstane Sarah Connor z mrtvých? | Fandíme filmu
Justin Lin chce napravit chyby, které udělaly předchozí filmy.

Justin Lin možná musí natočit dva filmy pro Universal, a teď se ještě upsal k zatím blíže nespecifikovanému televiznímu seriálu pro společnost Sony, ale jeho vysněnou látkou zůstává Terminátor. Zatím o filmu toliko neoficiálně hovořil s Arnoldem Schwarzeneggerem a Jamesem Cameronem a všechno bude ještě dlouho dobu ve stádiu plánování, ale teď ho vyzpovídal server Moviehole a tak zase víme o chloupek víc.

Justin má celkem jasnou představu, jakým směrem by se chtěl se sérií podívat, takže je pro něj poměrně klíčové, že ve světě Terminátora existuje cestování v čase, které mu dává možnost vytvořit si vlastní alternativní realitu, ve které může „napravit chyby předchozích dílů“, aniž by je musel otevřeně ignorovat a tím pádem na své předchůdce házet špínu. Jako příklad takové „chyby“ Justin Lin uvádí smrt Sarah Connorové. Série se jí ve třetím díle zbavila podle Lina zbytečně náhle a bez patřičného respektu, zvlášť když jde podle něj o postavu naprosto klíčovou. Podle své logiky se ale Justin může zkrátka vrátit v čase, na nějakém osudovém rozcestí se vydat jinou cestou a vesele ignorovat Sářinu smrt, celý čtvrtý film nebo cokoliv si jen bude přát.

Zároveň však zdůraznil, že projekt natočí jedině tehdy, pokud bude naprosto spokojený se scénářem. Pokud by ho společnost Annapurna (držitel práv) tlačila do něčeho, čemu nevěří, raději se na Terminátora vykašle. A to samé prý platí i pro Rychle a zběsile 6. Což je zajímavý obrat, vzhledem k tomu, že jeho účast na šestce byla doposud brána jako hotová věc. I když, jak sám už dříve uvedl, v případě Rychlé a zběsilé série už má jeho slovo takovou váhu, že si lze jen těžko představit, že by se scénář nepsal na základě jeho připomínek. Takže je nanejvýš pravděpodobné, že se k sérii nakonec opravdu vrátí. (A kdyby se cukal, Universal celou záležitost dozajista milerád vyřeší několika miliony navíc na jeho výplatní pásce).

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest