Supergirl: Nové zpracování superhrdinky zúžilo výběr kandidátek

Supergirl: Nové zpracování superhrdinky zúžilo výběr kandidátek | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 3 obrázky
Tři herečky jsou ve hře o roli nové verze Supermanovy sestřenice.

Není vyloučeno, že celovečerní film Supergirl: Woman of Tomorrow uvidíme až v roce 2027 nebo 2028. Vše však nasvědčuje tomu, že superhrdinku potkáme už ve filmu Superman: Legacy, který má naplánovanou premiéru na červenec 2025. Natáčení Supermana začne v americké Georgii letos na jaře, takže je třeba najít herečku, která Supermanovu sestřenici ztvární.

Podle informací magazínu Deadline se režisér filmu Supergirl: Woman of Tomorrow teprve hledá, nicméně u výběru herečky rozhodně bude James Gunn, režisér Supermana: Legacy a šéf DC Studios. Podobně jako tomu bylo při hledání Supermana, se s předstihem dozvídáme jména kandidátek, z nichž nakonec s vysokou pravděpodobností bude vybrána jedna vítězka, která roli skutečně ztvární.

Nejspíš už příští měsíc na herečky čekají kamerové zkoušky, které budou při výběru klíčové. Do užšího výběru se dostaly Milly Alcock, Emilia Jones a Meg Donnelly. Alcock je nejznámější pro roli mladé Rhaenyry z Rodu draka, předtím vystupovala také v seriálech Upright či Ozvěny minulosti. Jones můžete znát ze seriálu či z filmů V rytmu srdce nebo Cat Person. Donnelly vystupuje v Lovcích duchů: Winchesterových.

Očekávejte, že v následujících dvou měsících se dozvíme, kdo nakonec Supergirl ztvární.

Titulní foto je ilustrační - starší verze Supergirl ze snímku The Flash

Zdroj: Deadline

Galerie: 4

Supergirl: Nové zpracování superhrdinky zúžilo výběr kandidátek | Fandíme filmu Supergirl: Nové zpracování superhrdinky zúžilo výběr kandidátek | Fandíme filmu Supergirl: Nové zpracování superhrdinky zúžilo výběr kandidátek | Fandíme filmu Supergirl: Nové zpracování superhrdinky zúžilo výběr kandidátek | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest