The Surfer: Nicolas Cage se postaví plážové bandě

The Surfer: Nicolas Cage se postaví plážové bandě | Fandíme filmu
Mossbank
Cage vystupuje v novém psychologickém thrilleru, kde dojde až na pokraj šílenství.

Asi není potřeba nijak připomínat, že se Nicolas Cage vyžívá v rolích podivínů, v nichž má příležitost se utrhnout ze řetězu a působit vyšinutě. Teď se dočkal další takové příležitosti v novince The Surfer, kde jeho hrdina začíná pochybovat o vlastní příčetnosti.

Protagonistou příběhu je muž, který se po mnoha letech vrací do Austrálie, do přímořského města, kde vyrůstal. Plánuje tu koupit dům, který dříve patřil jeho rodině. Když vezme svého náctiletého syna na pláž, kde trávil vlastní dospívání, tak narazí. Pláž si pro sebe přivlastňuje partička místních surfařů, kteří našeho protagonistu před synem poníží. Je raněný, ale hodlá se výrostkům čelit. Zůstává na pláži a požaduje, aby jej surfaři přijali. Rozhoří se konflikt, který Cageovu postavu přiměje pochybovat o vlastní identitě a přivede ji až na samý pokraj zdravého rozumu.

Snímek natočil Lorcan Finnegan (Nocebo, Vivarium), napsal jej Thomas Martin (seriály Raw, Ripper Street, Šerifská hvězda). V dalších rolích vedle Cage vystupují Julian McMahon (Nip/Tuck), Nicholas Cassim (Mr Inbetween), Miranda Tapsell (The Dry), Alexander Bertrand (Australian Gangster), Justin Rosniak (Last King of the Cross), Rahel Romahn (Furiosa: A Mad Max Saga), Finn Little (Yellowstone) a Charlotte Maggi (Rebel Moon – Part One: A Child on Fire).

Film už je dokončený, natáčelo se v Západní Austrálii, na jedné jediné lokaci. Na titulce vidíte první zveřejněnou fotografii.

Foto: Mossbank

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest