Get Up On: Životopis Jamese Browna od Micka Jaggera

Get Up On: Životopis Jamese Browna od Micka Jaggera | Fandíme filmu
Soulová legenda se dočká svého životopisného filmu. Natočí jej režisér oceňovaného Černobílého světa.

Před pár dny oznámilo studio Universal Pictures datum premiéry životopisného dramatu o Jamesi Brownovi, s oficiálním názvem Get on up. Premiéra se uskuteční v pátek 17. října příštího roku. Co je zatím o projektu známo? Film bude zobrazovat celý život soulové a funkové legendy, od chudého dětství až po čas, kdy už byl Brown považován za jednoho z nejvlivnějších muzikantů 20. století. Na režisérskou židli se posadí Tate Taylor, který předloni překvapil dramatem Černobílý svět (snímek si vysloužil čtyři nominace na cenu akademie a jednu z toho proměnil). Scénář napíše nepříliš známá bratrská dvojice Jez a John-Henry Butterworthové (Fair Game).

Herci jsou obsazeni zatím tři, ale nejdůležitější postava tohoto snímku už svého představitele má. Jamese Browna si zahraje, možná trochu překvapivě Chadwick Boseman, který je známý spíše svojí účastí v mnoha seriálech (např. Odložené případy, Anatomie lži, Castle na zabití). Dále potvrdily účast ve filmu dvě herečky, které se představily právě v Černobílém světěOctavia Spencer, držitelka Oscara za hlavní herecký výkon v tomto filmu, a nominovaná Viola Davis. Koho ovšem dámy ve filmu ztvární, zatím není jasné.

Producenty filmu budou Brian Grazer (Čistá duše, 8. míle) a Erica Huggins (Tajemný let) za Imagine Entertainment spolu s Mickem Jaggerem a Victorií Pearman za Jagged Films. S produkcí pomůže také samotný režisér se svým studiem Wyolah Films. Uvidíme, co se o tomto snímku v nejbližší době dozvíme.

Zdroje IMDb, Coming Soon

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest