The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt

The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu
Vertical Entertainment
Zobrazit dalších 7 obrázků
Aaron Eckhart se pouští do víru špionážních her, pod taktovkou zkušeného Rennyho Harlina.

Režisér Renny Harlin patří mezi legendy akčních a napínavých filmů. Natočil Smrtonosnou past 2, Cliffhangera, Dlouhý polibek na dobrou noc nebo Útok z hlubin. Po přelomu letopočtu už nenatočil žádný kousek, který by vyloženě stál za řeč a na několik let dokonce přesídlil do Číny, kde byl prakticky placený za to, aby od něj místní filmaři mohli okoukávat řemeslo při natáčení filmů jako Detektiv z Hongkongu. U podobných jmen divák vždycky doufá, že si přeci jen ještě rozpomenou na svá zlatá léta a teď k tomu bude příležitost s dalším snímkem.

Novinka The Bricklayer (zhruba „Zedník“) je akční thriller, který vychází z románu Paula Lindsayho, bývalého agenta FBI, který psal pod pseudonymem Noah Boyd. Scénář mají na svědomí Hanna Weg a Matt Johnson (Do hlubiny). V hlavních rolích hrají Aaron Eckhart (Temný rytíř) a Nina Dobrev (Upíří deníky). V dalších úlohách vystupují Clifton Collins Jr. (Westworld), Tim Blake Nelson (Watchmen) a Ilfenesh Hadera (Miliardy).

Příběh začíná v momentě, kdy se spolupracovník CIA vymkne kontrole. Nejprve agenturu vydírá a následně zavraždí zahraničního novináře a svalí vinu na své dřívější šéfy. Ostatní národy se postupně obracejí k USA zády. Pokud se nemá krize dál prohlubovat, musí CIA přesvědčit svého nejschopnějšího agenta, aby se vrátil z důchodu zpátky do akce. Steve Vail (Eckhart) je však zároveň v celé organizaci ten nejvzdorovitější. Nakonec ale úkol přijímá a využije své mistrné a smrtící schopnosti k tomu, aby se pokusil CIA očistit. To jej přiměje, aby se vypořádal se svou vlastní pofidérní minulostí a rozpletl mezinárodní spiknutí.

Uvedení na VOD se plánuje začátek příštího roku. V galerii najdete fotky z filmu a natáčení.

Podklady a foto: Vertical Entertainment

Galerie: 8

The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu The Bricklayer: Zběhlý agent CIA se mstí a může rozpoutat mezinárodní konflikt | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest