Mission: Impossible 8 se o rok odkládá

Mission: Impossible 8 se o rok odkládá | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Studio Paramount kvůli hollywoodským stávkám přesouvá řadu premiér. Počkáme si třeba na příští Tiché místo.

Stávku hollywoodských scenáristů se už vyřešit podařilo, avšak stále je tu stávka herecká. A není zřejmé, kdy by mohla být ukončena. A to dál odsouvá filmové premiéry. V některých případech studia pouze nechtějí riskovat uvedení novinky bez herecké propagace, jinde se nepodařilo očekávané bijáky vůbec dotočit. Nedávno jsme psali o tom, že se nepodaří včas dokončit Deadpoola 3 a stejný osud postihne také příští Mission: Impossible.

Mission: Impossible Odplata - První část došla jistého závěru, ale zároveň bylo patrné, že rozhodně ještě není hotovo a na hrdiny čekají další potíže. Fanoušci by tedy jistě uvítali, kdyby další osudy Ethana Hunta a spol. dostali naservírované co nejdříve. Původně také mělo jít pokračování do kin už příští rok v červnu. Tenhle termín se však kvůli momentálně zastavenému natáčení nestihne a nově bylo datum premiéry oznámeno na 23. května 2025.

Původní termín Mission: Impossible 8 přebírá Tiché místo: První den (A Quiet Place: Day One). Snímek měl být uvedený v březnu, namísto toho si počkáme do 27. června 2024. IF s Ryanem Reynoldsem namísto 24. května 2024 přesouvá premiéru už na 17. května (v Česku nejspíš o jeden den dříve). A příští celovečerní animovaný film se SpongeBobem se z května 2025 odkládá na 19. prosince 2025.

Situace není tak zdrcující, jako během COVIDu, avšak počet odložených premiér rozhodně ani teď není vůbec hezký. Nezbývá, než dál doufat, že hollywoodské společnosti (odhaduje se, že nejproblematičtější bude asi Netflix) konečně přestanou hloupě skrblit na řadových hercích, nabídnou jim důstojné pracovní podmínky a stávku tak bude konečně možné ukončit.

Titulní foto: Mission: Impossible 8

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest