Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty

Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty | Fandíme filmu
Disney / Hulu
Zobrazit další 4 obrázky
Mladé ženě se veškerá negativita zhmotní v cosi odporného a hmatatelného. Pusťte si krátkých film, který chystaný celovečerák inspiroval.

Streamovací služba Disney+ nabídne 2. října hororovou novinku Vnitřní monstrum (Appendage). V traileru můžete vidět, že jde o klasický tělesný horor, kde se ústřední protagonistka rozpadá před očima. A to jak po psychické stránce, tak fyzicky, což s sebou přináší přímý útok na divákům žaludek.

Hrdinkou příběhu je Hannah, mladá módní návrhářka, se kterou je na první pohled vše v pořádku, ale uvnitř ji užírají zničující pochyby o vlastní dostatečnosti. Z hluboko pohřbených emocí se jí začíná dělat vysloveně fyzicky špatně a dokonce se to projeví navenek. Vyraší jí „Cizopasník“. Její zdraví dál upadá a Cizopasník naopak živí její úzkostné pocity. Dojem, že nemá vůbec talent, že se jí rozpadají vztahy, že jí rodiče nerozumí a nikdo ji nechápe. Když už nemůže dál, tak s údivem zjišťuje, že existují i další lidé, jejichž vnitřní pohnutky se zhmotnily do podoby odporné kreatury...

Hlavní roli ztvárnila Hadley Robinson. V dalších úlohách vystupují Emily Hampshire, Deborah Rennard, Brandon Mychal Smith, Kausar Mohammed, Desmin Borges, Annie Pisapia, Pat Dortch či Carrie Stauber. Film napsala a natočila Anna Zlokovic na základě svého staršího stejnojmenného krátkometrážního snímku. Ten si můžete níže přehrát.

Podklady a foto: Hulu / Disney

Galerie: 5

Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty | Fandíme filmu Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty | Fandíme filmu Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty | Fandíme filmu Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty | Fandíme filmu Vnitřní monstrum: Na Disney+ se blíží tělesný horor, ze kterého vám slezou nehty | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest