Muzzle: Drsný polda s ještě drsnějším psem jdou do akce

Muzzle: Drsný polda s ještě drsnějším psem jdou do akce | Fandíme filmu
RLJE Films
Zobrazit další 3 obrázky
Aaronu Eckhartovi zabili psa, ale s novou agresivní fenkou si zatraceně rozumí. Trailer + podrobnosti.

Drsňák přijde o svého pejska. Dost ho to sebralo. Kdykoliv se mu do rukou dostanou do rukou další nepřátele, bude k nim obzvláště nemilosrdný… Ale dost už o Johnu Wickovi, pojďme si povídat o snímku Muzzle (Náhubek)… který při vynechání pár detailů vlastně lze popsat podobně.

Hrdinou příběhu je policista Jake Rosser z LAPD. Zločin v ulicích potírá spolu se svým věrným psím parťákem Acem. Při přestřelce s místním drogovým dealerem je Ace zastřelený. Jake se ještě snaží přimět záchranáře, aby Acovi pomohl. Když odmítne, Jake jej napadne, což vyústí v jeho suspendaci. Oddělení pro interní záležitosti mu nechce nic říct, vlastní nadřízení mu odmítají odhalit identitu střelce. Cítí se, jako by doslova dostal náhubek. Nakonec se Jake rozhodne vzít spravedlnost do vlastní rukou. Vezme si k sobě Socks, agresivní fenku s titanovými špičáky a tajuplnou minulostí. Společně dvojka rozkrývá konspiraci, která dusí město, a mstí se všem, kteří nesou svůj díl odpovědnosti.

Film je na první pohled akční béčko, které působí naivisticky, skoro až směšně. Jasně, spousta lidí upřímně miluje své psy, v traileru pro Muzzle se ale protagonista tváří, jako by mu právě zabili čtyři děti a manželku k tomu. Navíc to vypadá, že je snímek koncipovaný tak, že by hlavní role seděla někomu, kdo má v sobě o něco těkavější a šílenější energii, než Aaron Eckhart, který obvykle hraje spíš seriózní typy.

Nicméně film je tady, takže pokud máte rádi akci se psy, tak si níže pusťte trailer a uvidíte, zda bude Muzzle váš šálek kávy. Jestli ano, 29. září film dorazí do digitální distribuce. V dalších rolích vystupují Stephen Lang, Diego Tinoco, Penelope Mitchell, Nick Searcy a Grainger Hines. Režíroval John Stalberg Jr. (Crypto, High School). Dole pod trailerem na vás čekají fotky.

Čtěte také: RLJE Films

Galerie: 4

Muzzle: Drsný polda s ještě drsnějším psem jdou do akce | Fandíme filmu Muzzle: Drsný polda s ještě drsnějším psem jdou do akce | Fandíme filmu Muzzle: Drsný polda s ještě drsnějším psem jdou do akce | Fandíme filmu Muzzle: Drsný polda s ještě drsnějším psem jdou do akce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest