Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen

Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu
Mubi
Zobrazit dalších 7 obrázků
V neurvalé černé komedii je tolik nahých penisů, že hollywoodský herec Michael Cera odmítl účast. Seznamte se, pusťte si trailer.

Čilský režisér Sebastián Silva na sebe upozornil snímkem Služebná, léta slaví úspěch na prestižních festivalech a může se pochlubit nominacemi na Zlatý globus či prestižní Independent Spirit Awards. Jeho nejnovější snímek Rotting in the Sun byl uvedený začátkem roku na festivalu v Sundance, kde sklidil pozitivní recenze. Ty film chválí za jeho nezastavitelnou energii, rošťácký smysl pro humor, zajímavý meta narativ a satirický pohled na životní styl influencerů. Aktuálně snímek v řadě zemí dorazil na internetovou službu Mubi.

Sebastián a influencer Jordan Firstman ve filmu hrají zveličené verze sebe samých. Posmutnělý Sebastián tráví dovolenou nudistickém gay letovisku v Mexiku, kde potká extrovertního Jordana. Ten jej přesvědčí, aby společně s ním natočil film. Po přesunu do Mexico City se však Jordanovi nedaří nikde Sebastiána nají. Pustí se do detektivního pátrání napříč metropolí, při kterém stíhá vymetat večírky, tančit a šňupat co hrdlo ráčí. Během jeho eskapád snímek satirizuje proces natáčení filmů a lidskou posedlost námi samými.

Film byl inspirovaný skutečným setkáním Silvy s Firstmanem, kdy režiséra zcela fascinovala prázdnota influencerského života a zároveň Jordanova ochota nechat si ze sebe utahovat, jen když tak dostane možnost hrát ve filmu a dál ukájet svou touhu po slávě. Zároveň Sebastián bere Rotting in the Sun jako příležitost dělat si legraci ze sebe samého a z toho, jak je věčně s něčím nespokojený, ačkoliv mu reálně v jeho privilegovaném životě nic opravdu zásadního nechybí.

Snímek je extrémně sexuálně otevřený a obsahuje nesimulované sexuální scény. To je také důvod, proč ve snímku odmítl vystupovat Michael Cera, který předtím natočil se Silvou film Crystal Fairy a označil jej za dosud nejuspokojivější hereckou příležitost své dosavadní kariéry.

Pusťte si trailer a koukněte na fotky. Pokud vás film zaujal a máte VPNku, tak si jej už teď můžete pustit na Mubi.

Podklady a foto: Mubi

Galerie: 8

Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu Rotting in the Sun: Vulgární meta komedie diváky buď pohorší nebo dostane do kolen | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest