Rebel Moon: Nový trailer a názvy pro oba díly

Rebel Moon: Nový trailer a názvy pro oba díly | Fandíme filmu
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Zack Snyder odhalil upoutávku pro svůj nový vesmírný epos. Druhá část je blíž, než si myslíte.

AKTUALIZACE: Trailer odhalil přesné datum. Druhá část bude mít premiéru 19. dubna 2024.

Režisér Zack Snyder připravil svůj vesmírný epos Rebel Moon tak rozmáchlý, že byl nakonec projekt rozdělený na dvě části. Ta první podle informací serveru What’s on Netflix ponese název Rebel Moon Part 1: A Child of Fire (Rebel Moon část 1.: Dítě ohně) a už nějakou dobu víme, že bude uvedena 22. prosince 2023. Druhá část se potom má jmenovat Rebel Moon Part 2: The Scargiver (zbruba Rebel Moon část 2.: Ničitel / Rozparovač / Rána do živého….doslovný překlad by zněl „ten/to, co dělá jizvy“). A pozor, postprodukce je prý dál, než jsme si mohli myslet a novinka bude uvedena snad už v dubnu 2024.

Tím ale novinky ani zdaleka nekončí. Tou hlavní je, že v rámci videoherní akce Gamescom byl zveřejněný nový trailer pro první část! Přehrát si ji můžete níže.

Děj je zasazený na mírumilovnou měsíční kolonii Veldt na okraji galaxie. Tu začnou ohrožovat jednotky tyranského regenta Balisaria, které si chtějí uzurpovat zdejší úrodu. Tajemná cizinka Kora (Sofia Boutella), imperiální dezertérka, která žije mezi vesničany, se stane jedinou nadějí na přežití. Dostane za úkol najít na okolních světech zkušené bojovníky a postavit se s nimi na marný odpor proti Mateřskému světu. Kora dá dohromady skupinku psanců, vzbouřenců, venkovanů a válečných sirotků z různých světů, které spojuje touha po vykoupení a pomstě. Na polozapomenutý měsíc mezitím dopadá stále temnější stín Říše a brzy vypukne bitva, během které se zrodí armáda nových hrdinů.

Dále hrají Ed Skrein, Charlie Hunnam, Michiel Huisman, Djimon Hounsou, Staz Nair, Doona Bae, Ray Fisher, E. Duffy, Anthony Hopkins, Cary Elwes, Corey Stoll, Jena Malone, Fra Fee, Cleopatra Coleman, Alfonso Herrera, Stuart Martin, Sky Yang, Rhian Rees a Charlotte Maggi. Režíruje Zack Snyder. Scénář spolu se Snyderem napsali Shay Hatten a Kurt Johnstad. Datum premiéry je stanoveno na 22. prosince.

Foto: Netflix

Zdroj: What’s on Netflix

Galerie: 4

Rebel Moon: Nový trailer a názvy pro oba díly | Fandíme filmu Rebel Moon: Nový trailer a názvy pro oba díly | Fandíme filmu Rebel Moon: Nový trailer a názvy pro oba díly | Fandíme filmu Rebel Moon: Nový trailer a názvy pro oba díly | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest