Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku

Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu
Semkhor Productions
Zobrazit dalších 6 obrázků
Kevin Smith pomohl na svět thrilleru o únosu prodchnutému punkem.

Kevinu Smithovi se podařilo úspěšně přežít do doby, kdy se struktura financování filmů výrazně změnila. V 90. letech byl králem nezávislé scény a nebyl problém získat pár milionů k natočení konverzační komedie, která se v klubových kinech a na silném videotrhu pohodlně zaplatila. Kevin si díky specifickému humoru, rozsáhlým popkulturním znalostem a talentu vyprávět historky postupně vybudoval základnu věrných fanoušků, kteří poslouchají jeho podcasty a chodí na jeho vystoupení. Takže když má chuť jednou za čas natočit další film, prostě s ním osobně objede Spojené státy, k projekcím přidá debatu s fanoušky a z vyinkasovaného vstupného se srdcové projekty zaplatí.

Model neuplatňuje už jen na svoje filmy, ale také na projekty svých přátel. Režim turné byl naordinován novince Wrong Reasons. Film natočil Kevinův parťák Josh Roush, který se známějším kamarádem spolupracuje už třináct let. Většinou pro Smithe točí „filmy o filmu“ k jeho jednotlivým snímkům. A stejně tak je Kevinovou známou Liv Roush, představitelka hlavní role a producentka. Smith film produkoval, hraje v něm vedlejší roli, nejspíš poskytl nejednu cennou radu a pomohl sehnat těch pár peněz, bez nichž by se tvůrci neobešli, ačkoliv je už z traileru patrné, že jsou Wrong Reasons hodně „DIY“. A tvůrci se tím ostatně nijak netají, naopak jsou na to pyšní.

Příběh je označovaný jako „punkový thriller“ a pojednává o drogově závislé punkové zpěvačce, kterou unese maskovaný muž. To spouští policejní pátrání a mediální cirkus. Ve snímku krom Liv a Kevina vystupují Ralph Garman, James Parks, David Koechner, Teresa Ruiz, Daniel Roebuck, Donita Sparks, Harley Quinn Smith, John Enick, Darren Hayes, Keith Coogan, Matthew Passmore, Vernon Wells a Kym Wilson.

Punkovost příběhu podtrhuje písničkový soundtrack, na kterém nechybějí Tim Armstrong, L7, Black Flag, The Wipers, Channel 3, William Elliott Whitmore, The Unseen nebo Bi-Product. Zbylou hudbu složil Cameron Mosavian z The Overrides. Pusťte si trailer a koukněte do galerie na fotky. Film je k zakoupení na jeho oficiální stránce.

Podklady a foto: Semkhor Productions

Galerie: 7

Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu Wrong Reasons: V punkovém thrilleru unese maskovaný muž závislou zpěvačku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest