Deadpol 3 se odkládá na neurčito

Deadpol 3 se odkládá na neurčito | Fandíme filmu
Marvel Studios
Nejnovější drby tvrdí, že konečně víme, kdo je jedním ze záporáků filmu.

Koncem července se mluvilo o tom, že pokud v Hollywoodu rychle neskončí herecká stávka, nedokáže Deadpool 3 stihnout svůj termín premiéry, naplánovaný na květen 2023. Teď je to zřejmě oficiální. Společnost Walt Disney vydala čtvrtletní zprávu pro svoje akcionáře, v níž kromě shrnutí dosavadních (ne)úspěchů také přidala výhled dalších aktivit. Na seznamu kino premiér na nadcházející období najdeme všechny velké snímky tam, kde bychom je očekávali, jen Deadpool mezi nimi chybí. Disney zřejmě přestal počítat s tím, že by bylo možné dokončit snímek včas. Aktuálně film nemá oficiálně oznámené datum premiéry, nicméně dříve se spekulovalo, že by nakonec mohlo pokračování série dorazit v listopadu 2024.

K Deadpoolovi máme ještě další potenciální novinku. Jednu ze záporných postav snímku představuje Emma Corrin, divákům známá především jako mladá Diana z Koruny. Nevíme jakou, ačkoliv se kolem toho objevila celá řada spekulací. Podle nejnovějších drbů má hrát Cassandru Novu. To je v komiksech zlé dvojče Charlese Xaviera, které se léta ukrývalo v jeho nitru, dokud nevystoupilo ven a nevytvořilo si vlastní tělo. Postava je v komiksech obvykle vyobrazována jako žena v Charlesově věku, nicméně není nic neobvyklého, když se předloha pro filmy upravuje. Zároveň ale pořád platí, že dokud se nedočkáme nějakého oficiálního potvrzení, tak si nebudeme moci být stoprocentně jisti, že Emma hraje právě Cassandru.

Scénář Deadpoola 3 napsali Rhett Reese a Paul Wernick. Počítá se s tím, že i po přesunu značky k Marvelu/Disneymu bude série nadále mládeži nepřístupná. Režíruje Shawn Levy. V hlavních rolích Ryan Reynolds a Hugh Jackman. Dále hrají Karan Soni, Leslie Uggams, Matthew Macfadyen, Rob Delaney, Shioli Katsuna, Briana Hildebrand, Emma Corrin a Jennifer Garner. Datum premiéry je stanoveno na 2. května 2024.

Foto: Marvel

Zdroj: Walt Disney

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest