Legenda: Jackie Chan chystá pokračování filmu Mýtus

Legenda: Jackie Chan chystá pokračování filmu Mýtus | Fandíme filmu
JCE Movies Limited
Akční legenda se v chystaném velkofilmu vrací k archeologii a artefaktům.

V roce 2005 Jackie Chan natočil snímek Mýtus, kde v roli archeologa hledal bájný poklad generála Meng Yiho, který sloužil na dvoře první čínského císaře. Hlavní hrdina byl zároveň reinkarnovaným generálem a neustále jej pronásledovaly předkovy vzpomínky.

Už v roce 2010 snímek doplnil seriál Mýtus natáčený pro čínskou televizi. A letos byly oznámeny přípravy regulérního pokračování. To se bude jmenovat A Legend (Legenda) a Jackie se vrátí v hlavní roli archeologa a dobrodruha Jacka Chana.

Jeho studenti při expedici na ledovci objeví artefakty, na nichž jsou vzory extrémně podobné přívěsku, který Jack vídá ve vlastních snech. Profesor se domnívá, že přívěsek slouží jako spojnice mezi říší snů a realitou. Spolu s výzkumným týmem se vydává na cestu hluboko do ledovcového chrámu, kde na ně čeká fantastické dobrodružství.

První film byl obrovský hit, když s patnáctimilionovým rozpočtem dokázal celosvětově utržit 120 milionů. A Legend už má na čínský filmový průmysl vyloženě vysoký rozpočet, když se natáčí za 50 milionů dolarů. Jackieho příznivci by se tak mohli dočkat celkem velkolepé podívané

Režíruje Stanley Tong, který krom Mýtu natočil také Police Story 3, Superpoldu, První ránu, Rachot v Bronxu nebo Kung fu Yogu. Krom Jackieho v ústředních rolích vystupují Yixing Zhang (Kung Fu Yoga) a Coulee Nazha (Police Story 2013).

Titulní foto je ilustrační, z filmu Mýtus

Zdroj The Hollywood Reporter

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest