ONEMANSHOW: The Movie – Předprodej vstupenek a velká hra začínají

ONEMANSHOW: The Movie – Předprodej vstupenek a velká hra začínají | Fandíme filmu
Bontonfilm
Zobrazit další 2 obrázky
Kazma Kazmitch se nás snaží přesvědčit, že film musíme vidět dřív než ostatní.

Nebude to dlouho trvat a do českých kin bude uvedený film ONEMANSHOW: The Movie, nový celovečerní snímek od známého baviče Kazmy Kazmitche. Ten z části bude hranou zábavou, z části bude navazovat na internetový seriál ONEMANSHOW, v němž se Kazma často snažil zrealizovat velkolepé mystifikace.

Během festivalu v Karlových Varech byl zveřejněn první trailer, spolu s dalšími podrobnostmi. Dnes odstartoval prodej vstupenek. Dle oficiálních informací je lze zakoupit „v sítích Cinema City, CineStar a dalších multiplexech a kinech po celé České a Slovenské republice“. Snímek se promítá od 17. srpna.

Spolu s prodejem vstupenek se pojí slogany jako „hra o čas začala“ nebo „kdo dřív přijde, ten dřív vyhraje“. Kazma už dříve uváděl, že ONEMANSHOW: The Movie je širší projekt, který v kinech pouze začíná a následně pokračuje dál ve skutečném světě. Delší dobu se spekuluje o tom, že film odstartuje jakousi soutěž pro veřejnost, potenciálně o peníze. Fanouškovská komunita One Man Show FANS tvrdí, že každý divák při vstupu do sálu po předložení vstupenky obdrží unikátní hrací kartu. Úplně na konci snímku bude odhaleno, proč je třeba kartu uschovat a k čemu bude sloužit. Konkrétně má být právě karta vstupenkou k účasti na následujících událostech.

Propagační kampaň stále zdůrazňuje, že kdo dřív přijde, ten má větší šanci vyhrát. To na jednu stranu působí jako jasná snaha přesvědčit diváky, že se děje něco exkluzivního, co si nemají nechat ujít. Pokud by však měl být úspěch v navazující hře (nebo co to vlastně bude) pravděpodobný především pro ty, kdo přijdou na film těsně po premiéře, potenciálně by to mohlo odradit některé divák, kteří by se do kina chystali až s odstupem. Uvidíme, jak to nakonec bude, nicméně One Man Show FANS tvrdí, že počet hracích karet rozdávaných u vstupu do kinosálů bude limitovaný. (Mimochodem, hrací karty by měly být ty černé kartičky, které vidíte na plakátu mezi bankovkami, nebo v Kazomvě ruce).

Propagační materiály obsahují také slogan „pouze v kinech“, přičemž není tak docela zřejmé, co to přesně znamená. Jestli je film pouze v kinech k vidění teď v srpnu, anebo jestli Kazma plánuje, že snímek nikdy nebude k přehrání na domácím videu. To by na jednu stranu mohlo zvýšit míru exkluzivity při promítání v kinosálech, zároveň ale platí, že rozpočet údajně dle producentů činil 72 milionů korun, což je vysoká částka, takže každý dodatečný zdroj příjmu se může hodit.

Kazma a distribuční společnost Bontonfilm nicméně každou chvíli zveřejňují nějaké doplňující informace, takže do premiéry jistě budeme moudřejší. Dole v galerii najdete nejnovější plakáty.

Podklady a foto: Bontonfilm, Kazma Kazmitch, One Man Show FANS

Galerie: 3

ONEMANSHOW: The Movie – Předprodej vstupenek a velká hra začínají | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – Předprodej vstupenek a velká hra začínají | Fandíme filmu ONEMANSHOW: The Movie – Předprodej vstupenek a velká hra začínají | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest