Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení

Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Omlazování Postradatelných proběhně patrně způsobem, který se nemusí líbit každému. AKTUALIZOVÁNO o fotky Wesleyho Snipese z Bulharska.

Natáčení Expendables 3 konečně začalo, když včera padla v bulharské Varně první klapka. Sylvester Stallone je již na místě, ačkoliv v úvodních dnech by se žádné hvězdy před kamerou představit neměly. K nám se nyní dostala oficiální synopse trojky, takže víme, o čem počin režiséra Patricka Hughese bude. Záporákem je dle předpokladů Mel Gibson, který si střihne drsňáka jménem Conrad Stonebanks. Ten kdysi s Barney Rossem založil Expendables, jenže kamarádství se následně rozpadlo, jelikož Conrad si začal přivydělávat nelegálním obchodem se zbraněmi. Barney jej pak musel odstranit.

Stonebanks však dokázal Rosse ošálit a nafingoval svoji smrt. Nyní nazrál čas na pomstu a terčem je logicky Barneyho tým. Odpovědí má být čerstvé maso na porážku, tedy čtveřice mladých postradatelných, která si tyká s hi-tech technologiemi a nejnovějšími typy zbraní. Ke starým známým se proto připojí ex-upír Kellan Lutz, star MMA Ronda Rousey, boxerská hvězda Victor Ortiz a Glen Powell. Stallone tudíž dodržel slib a obsazení skutečně omladil, nicméně otázkou je, zda diváky čtveřice totálně neznámých tváří uspokojí. Člověk by čekal, že tým se rozroste poněkud jiným a efektnějším způsobem - mladšími hvězdami, nikoliv bandou bezejmenných a zřejmě i neperspektivních tváří (bez urážky).

Vyjma zmíněné "mladé" eskadry se v EX3 představí Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews a Arnold Schwarzenegger. Ti všichni se vrací, přičemž ještě přibudou Wesley Snipes, Antonio Banderas, Mel Gibson a Harrison Ford. Ani slovo nepadlo o hvězdách jako Nicolas Cage, Mickey Rourke, Steven Seagal, Jackie Chan, Milla Jovovich. Je pravděpodobné, že někdo z nich se v utajovaném cameu objeví, ale vpravdě není moc reálné, že by se kdokoli z nich nějak výrazně zapojil do dění. A to je z mého pohledu docela zklamání. Je sice pravda, že už tak je snímek napěchovaný legendami, ovšem minimálně s Cagem (po tom divadlu) a Chanem hodně lidí počítalo.

Dodejme, že za scénářem stojí trojice Stallone, Creighton Rothenberger a Katrin Benedikt (Pád Bílého domu). Premiéra je stanovena na 15. srpna 2014. V galerii naleznete fotky z prvního natáčecího dne.

P.S.: Wesley se zřejmě představí v záporné roli afrického gangstera, možná somálského překupníka se zbraněmi či piráta.

Zdroj: EP (fotky), EXblog, Deadline

Galerie: 10

Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu Expendables 3: Synopse a potvrzené obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest