Tron: Ares – Návrat světelných motocyklů nabírá obsazení

Tron: Ares – Návrat světelných motocyklů nabírá obsazení | Fandíme filmu
Walt Disney Studios
Zobrazit další 2 obrázky
Jareda Leta doplní v technologické sci-fi o spojení virtuální a skutečné reality hned několik nových postav.

Před pár dny vyskočila zpráva, že po letech nečinnosti se skutečně blíží natáčení třetího dílu známé sci-fi série – Tron: Ares. Pokud neodstartuje v létě herecká stávka, začne se točit v kanadském Vancouveru už v srpnu. Spolu s oznámením se hned také objevilo první herecké jméno. Ve filmu vystoupí Evan Peters. Nevíme přesně v jaké úloze, nicméně magazín Above the Line později doplnil, že by podle jeho informací měl představovat padoucha snímku. Zřejmě by to mohl být buď „voják z počítačového světa“ či „nesmělý hráč videoher z lidského světa“, což jsou dvě z důležitých figur, jež budou v Tronovi: Ares vystupovat.

Nově přibyly další castingové zprávy. Obsazení dále rozšiřuje Greta Lee, herečka známá především z Ruské panenky nebo z Morning Show. V chystané akční sci-fi má ztvárnit programátorku videoher a šéfku technologické společnosti, která se vydává na útěk, aby ochránila svou technologii, která má potenciál změnit svět. Osobně bych asi nevylučoval variantu, že při získávání zákulisních podrobností z castingových agentur došlo k informačnímu šumu a v novém Tronovi nebudou vystupovat hráč videoher a programátorka videoher, ale ve skutečnosti jde o jednu postavu, jen různě popsanou. Ale třeba se pletu a opravdu potkáme dvě různé postavy z videoherního prostředí. Tak či tak má být Lee jednou z hlavních protagonistek snímku.

Dále se připojila Jodie Tuner-Smith (Poslední loď, Bílý šum), u níž však nevíme o tom koho by mohla hrát vůbec nic. Již delší dobu je známo, že Jared Leto ztvární titulárního Area. To je sebeuvědomělý program, který vystoupí z virtuálního prostředí do lidského světa. Ten na takový kontakt není připravený.

Snímek bude točit Joachim Rønning, Jared Leto vedle vystupování před kamerou také produkuje. Scénář napsali Jesse Wigutow a Jack Thorne. Teoreticky by film mohl být uvedený do kin už v roce 2024.

Titulní foto je ilustrační, z Trona: Legacy

Zdroje: The Hollywood Reporter, Variety, Above the Line

Galerie: 3

Tron: Ares – Návrat světelných motocyklů nabírá obsazení | Fandíme filmu Tron: Ares – Návrat světelných motocyklů nabírá obsazení | Fandíme filmu Tron: Ares – Návrat světelných motocyklů nabírá obsazení | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest