Rychle a zběsile: Příští film s The Rockem nabírá obrysy

Rychle a zběsile: Příští film s The Rockem nabírá obrysy | Fandíme filmu
Universal Pictures
Příspěvek obsahuje spoilery pro Rychle a zběsile 10!

Po pauze v devítce se v závěrečné scéně Rychle a zběsile 10 vrátil do série agent Hobbs v podání Dwaynea Johnsona. Následně bylo oznámeno, že se připravuje další Hobbsův film, který má dějově zapadat mezi desítku a jedenáctku.

Čerstvě se objevila zajímavá zprávička: Interně je produkce vedena jako „Untitled Luke Hobbs and Dante Reyes“. To můžeme potenciálně číst, že film přímo naváže na závěrečnou scénu desítky. Po tom, co jsme sledovali jak se Dante mstí Torettovi a jeho rodině, přišla řada na Hobbse, jenž je také zodpovědný za smrt Danteho otce. Možná dokonce můžeme spekulovat, že nás čeká podobně strukturovaný film, jako v případě „Fast X“ – budeme sledovat, jak Hobbs Dantemu tak dlouho vzdoruje, až na konci „prohraje“. Toretto a Hobbs by tedy mohli skončit oba zdánlivě poraženi, jen aby v jedenáctém díle spojili síly a konečně tak Danteho (Jason Momoa) dokázali porazit.

Ale to už je spekulace. Aktuálně zkrátka víme, že má být snímek zaměřený na Danteho a Hobbse. Nedávno bylo oznámeno datum premiéry pro Rychle a zběsile 11. Pokud stále platí, že Hobbsův příští film uvidíme v mezičase, pak by natáčení mělo začít v nejbližších měsících a brzy se snad o projektu dozvíme víc.

Foto: Hobbs v předchozím Rychle a zběsile

Zdroj: Daniel R

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest