Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil

Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Jason Statham se vrátil, aby se nechal korunovat králem skvostně přepáleného nonsensu.

Provozovatelé kin a američtí novináři viděli na filmové výstavě CinemaCon první trailer pro Meg 2: Příkop (Meg 2: The Trench) už před pár týdny a ukázku si pochvalovali. Hovořili o slastně přestřelené snůšce nesmyslů, která si užívá zpracování striktně béčkových nápadů za pomoci multimilionového rozpočtu.

 

Aktuálně byl trailer zveřejněný online a zprávám o ujeté bláznivosti nelze než přitakat. Už od samotného úvodu se lidské postavy chovají hloupě a svými hláškami jako by si koledovaly o průšvih. Řešení krizové situace prakticky vždy působí neuvěřitelně, když se namísto armády s obřími bestiemi potýkají jednotlivci, kteří jako zázrakem dovedou unikat monstrózním tvorům, co jinak baští dinosaury na potkání. Potvor je několik, jsou patřičně obří a tentokrát to nejsou jen velcí žraloci. Zákony fyziky příliš neplatí a Barracuda od Heart tomu všemu dodává neskutečně pozitivní a zábavnou atmosféru. Tohle bude úlet!

Dole v galerii na vás čekají plakáty.

Meg 2: The Trench, pokračování filmu o pravěkém obřím žraloku, megalodonovi, točí Ben Wheatley. V hlavních rolích vystupují Jason Statham, Wu Jing, Cliff Curtis, Shuya Sophia Cai, Page Kennedy, Sienna Guillory, Skyler Samuels nebo Sergio Peris-Mencheta. Scénář napsali bratři Hoeberovi. Ve snímku z Mariánského příkopu vyplave ještě víc příšer, jež budou ohrožovat svět. Do českých kin bude snímek uveden 3. srpna.

Podklady a foto: Warner Bros.

Galerie: 5

Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil | Fandíme filmu Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil | Fandíme filmu Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil | Fandíme filmu Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil | Fandíme filmu Meg 2: Příkop – Trailer pro obří žraločí film dorazil | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest