Breakout: Arnold Schwarzenegger podnikne velký útěk z vězení

Breakout: Arnold Schwarzenegger podnikne velký útěk z vězení | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Arnie se spojil s režisérem Expendables k natáčení akčního velkofilmu.

Jen co jsme vydali příspěvek o novém hereckém pokusu Josepha Baney, vyskočila zpráva o novém filmu jeho otce, Arnolda Schwarzeneggera. Toho v posledních letech nebylo moc vidět. Naposledy vystupoval v Terminátorovi: Temném osudu z roku 2019. Kung Fury: The Movie je stále v postprodukci, Trojčata byla odložena po smrti režiséra Ivana Reitmana. Během covidové pandemie Arnie nechtěl nic riskovat a natáčení se delší dobu vyhýbal. Nakonec natočil seriál Fubar, který už brzy bude k vidění na Netflixu.

Pokud vám ale Schwarzenegger chybí především na velkém plátně, pak byla vaše přání vyslyšena: Arnold se připojil k projektu Breakout, jenž bude mezinárodním distributorům nabízený na filmovém trhu při chystaném festivalu v Cannes. Pakliže se najde dost zájemců, může se ještě letos začít natáčet.

Ve filmu Arnold hraje Terryho Reynoldse, který se snaží zachránit svého nevlastního syna. Ten byl v nespecifikované cizí zemi falešně obviněný a následně odsouzený k 25 letům vězení. Terry se rozhodne do vězení proniknout a synovce zachránit. Jeho odvážnému kousku bude vzdorovat až příliš horlivý vězeňský ředitel.

Film točí Scott Waugh, jenž aktuálně dokončuje postprodukci Expendables 4 a předtím natočil Need for Speed či Povinnost a čest. Scénář napsal Richard D’Ovidio (Lovec policajtů, Tísňová linka, námět s ním připravila Nicole D’Ovidio.

Natáčet se má někde ve východní Evropě.

Titulní foto je ilustrační: Terminátor: Temný osud

Zdroj: Deadline

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest