Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro

Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu
Kino Lorber
Zobrazit dalších 7 obrázků
Drsné osobní drama se nám před očima promění v napínavou kriminálku. Pusťte si trailer.

Podle německého deníku Spiegel se musí každý strojvůdce v zemi připravit na to, že za svou kariéru v průměru srazí jednoho až dva lidi. Lze se domnívat, že v jiných evropských zemích bude situace obdobná. Popasovat se se skutečností, že v naprosté většině případů mnohatunový kolos zkrátka není možné včas zastavit, musí být pro většinu strojvůdců tvrdé. A teď si představte, že vám skočí pod kola někdo, koho jste znali. V novém belgickém thrilleru se to stane a dokonce v té nejhorší myslitelné podobě.

Snímek Entre la vie et la mort (Mezi životem a smrtí) pojednává o španělském strojvůdci Leovi, který jezdí s bruselským metrem. Jednoho dne v práci vidí svého vlastního odcizeného syna Huga, jak mu z hrany nástupiště spadne přímo pod vlak. Leo syna roky neviděl, ale zvláštní okolnosti jeho smrti Lea přimějí, aby se sám pustil do vyšetřování. Zjišťuje, že se Hugo zúčastnil krvavé loupeže, což jej dostává do hledáčku policie. Postupně se vyjeví, že jeho schopnosti stopovat a dopadat násilné zločince se nenaučil u dopravního podniku…

V anglicky mluvících zemích je thriller uváděný pod názvem Na hraně (On the Edge) a právě díky mezinárodní distribuci se snímek dostal na VOD, takže nadšenci s VPNkami už se teď mohou porozhlédnout. Mezinárodní recenze hovoří o mrazivé atmosféře, zajímavých zvratech a netradiční akci, která není zpracovaná bombastickým hollywoodským stylem, ale je daleko syrovější a často i působivější.

V hlavních rolích vystupují Antonio De La Torre, Marine Vacth a Olivier Gourmet. Režisér a scenárista Giordano Gederlini napsal mezinárodně úspěšný čtyři roky starý snímek Bídníci.

Podklady a foto: Kino Lorber

Galerie: 8

Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu Mezi životem a smrtí: Strojvůdce v thrilleru vyšetřuje, proč mu syn skočil pod metro | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest