Avengers 2: Které postavy dostanou největší prostor

Avengers 2: Které postavy dostanou největší prostor | Fandíme filmu
Joss Whedon prozradil, na koho by se chtěl v pokračování soustředit. A kdy Marvel oznámí další filmy?

Joss Whedon každou chvíli opakuje, že klíčovou úlohu v jeho příštím filmu budou mít Quicksilver a Scarlet Witch, později se nechal slyšet, že si dá oproti prvním Avengers podstatně víc záležet na Hawkeyeovi a teď pro změnu novinářům sdělil, že „velkou součástí pokračování je Natasha, protože postavám, které nemají vlastní sérii prostě chcete dát prostor“. Na Černé vdově Whedona navíc baví, že to není hrdinka. Je to špionka, která není zatížená morálními ideály skutečných hrdinů a ke svému cíli směřuje úplně jiným způsobem. Doufejme, že podobnou láskou budou druzí Avengers hořet i k Hulkovi, který v první týmovce zazářil a své místo na slunci si rozhodně zaslouží.

Co se dalších drobností týče, Whedon fanoušky ubezpečil, že Scarlet Witch rozhodně ve filmu nebude nosit "plavky", na které jsme zvyklí z komiksů, protože na plátně by něco takového působilo směšně. Výtvarníci se snaží přijít s nějakou moderní variantou, která by nenápadně odkazovala ke klasickému kostýmu i k ultimate verzi.

Kevin Feige, ředitel Marvelu v posledních dnech prozradil, že i když se můžeme těšit na další novinky, například v rámci Disneyho akce D23, filmy uvedené v roce 2016 a 2017 prý Marvel oficiálně oznámí nejdříve za rok! Je tedy docela dobře možné, že na všechny Doctory Strange a Black Panthery si budeme muset počkat až na příští Comic-Con. Feige dále opětovně zdůraznil, že Ultronova maska je v prvním teaseru na Avengers 2 vyráběna z Iron Manovy masky, z čehož se dá usuzovat, že za robota bude buď přímo odpovědný Tony nebo někdo, kdo jej chce zadupat do země. A když už je řeč o Starkovi – Feige se po nějaké době vrátil k tématu přeobsazení Iron Mana a všechny ubezpečil, že i když v nejbližších letech bude v roli nadále kralovat Robert Downey Jr., dříve či později k přeobsazení skutečně dojde. Feige se domnívá, že postava Iron Mana už je natolik populární a její historie tak košatá, že podobně jako Batman nebo James Bond Iron Man prostě přeobsazení snese.

Zdroje: MTV, Collider, Nerdist, Empire

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest