Frozen: Disney chystá další pohádkový animák

Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 8 obrázků
Disney zalovil v pohádkách Hanse Andersena a našel nové téma pro tvůrce Divokých vln a Raubíře Ralfa. Pusťte si první teaser trailery.

Walt Disney neustále dokazuje, že je stále jedním z předních tvůrců animovaného filmu. V posledních letech nám představil hity Na vlásku, nebo Raubíř Ralf. Oba filmy se představily ve velmi dobrém světle. Momentálně se Walt Disney zabývá hudební fantasy komedií, zpracovanou na motivy Sněhové královny Hanse Christiana Andersena. Film ponese název Frozen (u nás Ledové království) a na plátna našich kin se dostane 28.11.2013.

Režie se ujali Jennifer Lee (Raubíř Ralf) a Chris Buck (Tarzan, Divoké vlny, Frankenweenie). Robert Lopez (The Book of Mormon, Avenue Q) a Kristen Anderson-Lopez (Medvídek Pú, Hledá se Nemo) si vzali na starost hudební doprovod.

Příběh vypráví o osudu dvou sester. Mladší sestra Anna (Kristen BellKopačky, Trable v ráji, Zase ona!) je prokleta svou setrou Elsou (Idina MenzelBohémové, Zeptej se prachu, seriál Glee), bezcitnou ledovou královnou. Anna chce své prokletí zrušit a tak se s pomocí horského muže jménem Kristoffes (Jonathan Groff - Zažít Woodstock, Konspirátor), jeho věrným sobem Svenem a sněhulákem Olafem (Josh Gad - Oko bere, Imigranti), vydává na strastiplný pochod zmrzlou krajinou. Jen díky jejich doprovodu má šanci bojovat s armádou zmrzlých válečníků a zlomit kletbu, která má navždy proměnit její srdce v led.

První ukázka toho k příběhu mnoho neřekne. Spíše divákům ukazuje, které postavy se postarají o zábavu a komu se budeme moci zasmát. Je vidět že tvůrci zůstali u prověřených stylů všech postav. Nejvíce je to patrné právě na sobovi. I přes to, že se jmenuje Sven, má mnohé společné s postavou Maxima z filmu Na vlásku. Rysy psa jsou pravděpodobně velmi zakořeněné. První dvě upoutávky najdete na konci článku, teď pro vás máme ještě výčet jednotlivých postav.

Elsa – má již od narození moc tvořit led a sníh, její moc jí ale přerůstá přes hlavu.

Anna – odvážná a prostořeká princezna, která hýří optimismem.

Kristoff – bydlí vysoko v horách, sbírá led a prodává jej do království. Je samotář, ale má srdce na správném místě.

Hans – je inteligentní, pozorný a galantní princ ze sousedního království.

Sven – je sob se srdcem Labradora, je věrným přítelem a skvělým společníkem.

Olaf – je přátelský, vstřícný a nevinný sněhulák, který se neustále dostává do nejtrapnějších a nejsměšnějších situací.

Marshmallow – je obrovským sněhulákem a bodyguardem, vytvořeným z moci Elsy.

Duke of Weselton - Vévoda z Weseltonu (Alan Tudyk)

Oaken - Majitel obchůdku a sauny (Chris Williams)

Frozen - První dva teasery

 

Zdroj obrázků: Yahoo

Galerie: 9

Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu Frozen: Disney chystá další pohádkový animák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest