Come Back Home: Záchranáři hledají ztraceného kluka v mrazivé divočině

Come Back Home: Záchranáři hledají ztraceného kluka v mrazivé divočině | Fandíme filmu
Filmko Film
Zobrazit další 3 obrázky
Donnie Yen vystraší syna a následně hystericky vyhrožuje sebevraždou a ohrožuje záchranáře – trailer.

Donnieho Yena západní diváci znají především díky jeho akčním rolím, z filmů jako Tenkrát v Číně 2, Hrdina, Rytíři ze Šanghaje, Ip Man nebo Rogue One: Star Wars Story. Donnie se však touží předvést i dramaticky. Nejnověji například ve snímku Come Back Home (Vrať se domů), kde hraje zdrceného otce, jenž si klade za vinu, že se mu ztratil syn v ledové divočině.

Otec synovi nejdřív naseká a seřve jej, jen aby brzy vyšlo najevo, že vystrašený kluk utekl někam ven. Jenže kolem jsou hory, sníh a led. Následně sledujeme, jak otec spolu se záchranáři kluka hledá ve vánici, mezi lavinovými poli i na zamrzlém jezeře. Pro záchranu syna neváhá Yennův hrdina nasadit život.

Donnie tvrdí, že Come Back Home (dříve také Polar Search and Rescue) je nejlepší scénář, který kdy četl. Čínský pohled se od toho našeho asi poněkud liší, protože scéna, kde otec vyhrožuje sebevraždou působí přinejmenším přepjatě. Celá ukázka se pak nese ve značně patetickém duchu. Fandit otci, který bije syna a pak kvůli jeho ztrátě riskuje životy spousty záchranářů, to bude docela oříšek.

Příznivci boje člověka s divokou přírodou a katastrofických úniků z nebezpečí na poslední chvíli, by si nicméně mohli přijít na své. Ostatně, koukněte sami na trailer a uvidíte. Dále hrají Cecilia Han a Jia Bing. Režíruje Lo Chi Leung. Přípravy snímku pozdržela pandemie, aktuálně se uvedení plánuje na letošní rok.

Podklady a foto: Filmko Film

Galerie: 4

Come Back Home: Záchranáři hledají ztraceného kluka v mrazivé divočině | Fandíme filmu Come Back Home: Záchranáři hledají ztraceného kluka v mrazivé divočině | Fandíme filmu Come Back Home: Záchranáři hledají ztraceného kluka v mrazivé divočině | Fandíme filmu Come Back Home: Záchranáři hledají ztraceného kluka v mrazivé divočině | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest