Woody Allen se vrátí do Francie. S Emmou Stone

Woody Allen se vrátí do Francie. S Emmou Stone | Fandíme filmu
Jeho tempo by mu mohl závidět leckterý mladší tvůrce. Ještě jsme ani neviděli Blue Jasmine a Woody už na nás chystá další film.

Při pohledu na ročník narození, je nad slunce jasné, že slavného manhattanského neurotika Woodyho Allena, polila druhá míza. Sedmdesáti sedmiletý držitel čtyř cen Americké filmové akademie právě propaguje svůj nejnovější film Blue Jasmine, ve kterém se můžeme těšit na Cate Blanchett a Aleca Baldwina. Více se o Modrém jasmínu dočtete ve starší novince. Mezitím se už ale na internetu objevily informace o jeho dalším chystaném filmu.

Detaily příběhu zatím nejsou známy. Natáčet se ovšem začne už letos v létě ve Francii. S trochou optimismu tak můžeme očekávat premiéru příští rok. Woody na stará kolena očividně propadl kouzlu starého kontinentu. Jedna se již o jeho osmý film, který se zde bude točit. Známa je i představitelka hlavní ženské role. Novou múzou se stane Emma Stone (The Help, The Amazing Spiderman). Potvrzena je i účast Colina Firtha (držitel Oscara za King´s Speech). Jste na Woodyho příští francouzskou anabázi zvědaví nebo jste po slabším Do Říma s láskou vůči stárnoucímu autorovi malinko ostražití?

Zdroje: Deadline, THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest