Black Adam, The Flash, Shazam 2 i Aquaman 2 mění datum premiéry

Black Adam, The Flash, Shazam 2 i Aquaman 2 mění datum premiéry | Fandíme filmu
Warner Bros.
Špatná zpráva pro fanoušky DC komiksu. Celá řada filmů mění premiéru, většina se odkládá.

Začněme od snímku Black Adam. Film měl být uvedený do kin v červenci, namísto toho bychom se jej měli v Česku a na Slovensku dočkat 20. října 2022. Premiéra se přitom už jednou odsouvala kvůli covidu (původní termín byl v prosinci 2021) a předtím se mnohokrát odsouvaly přípravy snímku. Dwayne Johnson mluví o natáčení filmu už zhruba 15 let, projekt se několikrát předělával, odsouval a první klapka padla teprve v dubnu 2021. Server One Take News tvrdí, že za odložením Black Adama stojí plánované přetáčky.

Na původní Adamův termín (28. června 2022) se přesouvá animovaný film DC Liga supermazlíčků, kde taktéž hlavní roli namluvil The Rock.

Jediným snímkem, který nakonec dorazí s předstihem, je Shazam! Fury of the Gods. Ten byl naplánovaný na červen 2023 a namísto toho jej uvidíme 15. prosince 2022. Prapůvodně měl být film uvedený v dubnu 2022, a pak se několikrát odsouval kvůli pandemii. A upřímně řečeno bych se nedivil, kdyby se posouval ještě jednou, protože jít do přímého střetu s Disneyho Avatarem 2, to působí jako čirá sebevražda.

Právě takové se vyhnul tematicky podobně laděný Aquaman and the Lost Kingdom. Ten měl jít do kin právě ve stejné době jako Avatar 2 a namísto toho jej máme očekávat 17. března 2023. Tento termín původně patřil Wonkovi, ten se teď odsouvá na 14. prosince 2023.

Původní Shazamův termín přebírá The Flash, kterého bychom tedy nově měli vidět 22. června 2023. Do kin přitom měl jít už letos v listopadu a první termín premiéry se současným tvůrčím týmem byl stanovený na letošní červenec. Už před lety nicméně Warner oznámil premiéru na březen 2018 a podobně jako u Black Adama platí, že se projekt připravoval hodně dlouhou dobu a v průběhu let se značně vyvíjel.

A pozor, ve snímku Batgirl vystupuje Michael Keaton, jako Batman. Pokud jej má do aktuálního světa DC znovu uvést snímek The Flash, jak se doposud zdálo, pak by zřejmě musela být odložena i Batgirl. S její premiérou se počítalo zhruba na letošní Vánoce. Pokud by studio chtělo vánoční termín udržet, pak bychom se zřejmě filmu dočkali až v prosinci 2023.

Foto: Black Adam

Zdroje: Warner Bros., One Take News

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest